Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie się stosują, bo mandatów nie chcą płacić, ani się włóczyć po sądach, tępaku. Przecież każdy ma w pizdzie tego wirusa, każdy już wie od mniej więcej kwietnia 2020, ze dla normalnego człowieka jest nieszkodliwy i zabija tylko najsłabsze jednostki. Sam tez nosisz maseczkę gamoniu
Tak i dlatego ludzie ustawiaja sie w kolejce po szcepionke... rozkminy to ty masz po byku
Maseczki nie nosze, zal Ci, ze ktos ma jajca i potrafi sie postawic a Ty sam smigasz w kagancu....
Jak do tej pory to tylko RAZ mialem sytuacje z Policja w sprawie maski i to jesczcze ja wzywalem Policje z powodu wykroczenia jakim bylo nieobsluzenie mnie przez kasjerke - wiec morda. Nie masz nabialu? Twoj problem nie moj
skoncz juz pierdolic swoje zale bo to sie nudne zrobilo. starej na chacie tak marudz
Ja rozumiem, że można być zwykłą kurwą, dla której bycie jebanym w dupę 24/7 jest czymś normalnym, ale mógłbyś się tak tym nie chwalić jednak.
Tak i dlatego ludzie ustawiaja sie w kolejce po szcepionke... rozkminy to ty masz po byku
Maseczki nie nosze, zal Ci, ze ktos ma jajca i potrafi sie postawic a Ty sam smigasz w kagancu....
Jak do tej pory to tylko RAZ mialem sytuacje z Policja w sprawie maski i to jesczcze ja wzywalem Policje z powodu wykroczenia jakim bylo nieobsluzenie mnie przez kasjerke - wiec morda. Nie masz nabialu? Twoj problem nie moj
Przecież ty zgłaszasz moje posty do administracji i mi je usuwają, ty jesteś zwykły szczur a nie ktoś z jajami Zresztą ja nie mowie o jajach, tylko o tym, ze ludzie nie maja czasu na włóczenie się po sądach, pisze niewyraźnie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów