Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie się stosują, bo mandatów nie chcą płacić, ani się włóczyć po sądach, tępaku. Przecież każdy ma w p🤬dzie tego wirusa, każdy już wie od mniej więcej kwietnia 2020, ze dla normalnego człowieka jest nieszkodliwy i zabija tylko najsłabsze jednostki. Sam tez nosisz maseczkę gamoniu
Tak i dlatego ludzie ustawiaja sie w kolejce po szcepionke... rozkminy to ty masz po byku

Maseczki nie nosze, zal Ci, ze ktos ma jajca i potrafi sie postawic a Ty sam smigasz w kagancu....

Jak do tej pory to tylko RAZ mialem sytuacje z Policja w sprawie maski i to jesczcze ja wzywalem Policje z powodu wykroczenia jakim bylo nieobsluzenie mnie przez kasjerke - wiec morda. Nie masz nabialu? Twoj problem nie moj

skoncz juz p🤬lic swoje zale bo to sie nudne zrobilo. starej na chacie tak marudz
Ja rozumiem, że można być zwykłą k🤬ą, dla której bycie j🤬ym w dupę 24/7 jest czymś normalnym, ale mógłbyś się tak tym nie chwalić jednak.
Tak i dlatego ludzie ustawiaja sie w kolejce po szcepionke... rozkminy to ty masz po byku
Maseczki nie nosze, zal Ci, ze ktos ma jajca i potrafi sie postawic a Ty sam smigasz w kagancu....
Jak do tej pory to tylko RAZ mialem sytuacje z Policja w sprawie maski i to jesczcze ja wzywalem Policje z powodu wykroczenia jakim bylo nieobsluzenie mnie przez kasjerke - wiec morda. Nie masz nabialu? Twoj problem nie moj
Przecież ty zgłaszasz moje posty do administracji i mi je usuwają, ty jesteś zwykły szczur a nie ktoś z jajami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie