Jak w opisie. Terroryści z BLM atakują spokojnie siedzących ludzi w restauracjach i domagają się, żeby popierali ich ideologie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zywezwłoki napisał/a:
Gdy widzę ich i lgbt to jedno widzę nie ma różnicy zwierzęta plądrujące wszystko co im na drodze stoi i usprawiedliwiające się jakie to pokrzywdzone
weź nie obrażaj zwierząt, czemu one winne?
Cieszy mnie, że ludzie zaczynają w mediach opisywać ich jako terrorystów i zadymiarzy, a wszystkie wydarzenia jako rozróby i zastraszanie niewinnych ludzi. Prawda tym razem zaczyna zwyciężać.
EDIT: Natomiast żal mi was internetowi napinacze. Sami jesteście ćwierćstrzałowcy i chuja byście zrobili, jakby wasz i waszej kobiety stolik obsiadło 20 agresywnych bezmózgów.
Rzucilibyście się na jednego? Stado by wam nie pozwoliło odejść o własnych siłach i bez złamań, jeżeli w ogóle by was w amoku nie zatłukło.
No to szybka matematyka - Ćwiartka z dwudziestu daje łącznie pięciu jednostrzałowców. Dalej pięciu na jednego. Powodzenia.
EDIT: Natomiast żal mi was internetowi napinacze. Sami jesteście ćwierćstrzałowcy i chuja byście zrobili, jakby wasz i waszej kobiety stolik obsiadło 20 agresywnych bezmózgów.
Rzucilibyście się na jednego? Stado by wam nie pozwoliło odejść o własnych siłach i bez złamań, jeżeli w ogóle by was w amoku nie zatłukło.
No to szybka matematyka - Ćwiartka z dwudziestu daje łącznie pięciu jednostrzałowców. Dalej pięciu na jednego. Powodzenia.
zeozwatyelektryk napisał/a:
I nie ma tam nikogo kto by wstał i rozpierdolił krzesło na łbie tej kurewki?
Jak widzisz nie ma .. skąd biorą się takie Kjrwa bandy skurwysyntwa... rozjebał bym kazdego jebanego czarnucha i byl by spokój
To już zmuszają mieć określone poglądy, a sami w dupie mają czyjeś. W ciekawym kierunku to idzie.
Noside napisał/a:
Dalej pięciu na jednego. Powodzenia.
Nie każdy jest taką bierną pizdą, która da się opluć jak ty.
Zastanawia mnie, co kieruje białymi lewackimi szmatami, że tak zawzięcie walczą po stronie czarnych? Chcą im się przypodobać? A może robią to ze strachu, żeby im się nie dostało, bo są biali? A może chodzi o rozgłos i przy tym o popularność? Czy po prostu bezkarnie chcą napastować innych i rozwalając witryny sklepowe - zajebac coś dla siebie (materializm). Wytłumaczy ktoś?
Jest jeszcze jedna opcja, która byłaby odpowiedzią bez zbędnych już później pytań: są po prostu psychicznie zjebani...
Jest jeszcze jedna opcja, która byłaby odpowiedzią bez zbędnych już później pytań: są po prostu psychicznie zjebani...
Fazybum napisał/a:
są po prostu psychicznie zjebani...
Indoktrynacja: facebook, tiktok, tinder, instagram, trudne sprawy, szkoła, słoiki, obowiązkowo czarnuch i pedał w każdym serialu i filmie... Nikt nie nauczył ich samodzielnego myślenia i takie oto efekty. Tylko wpierdol może sprowadzić tych ludzi na ziemię. Jeszcze za to podziękują.
Teraz już wiem dlaczego ta pięść jest wszędzie ... "Podnoszą ją w geście jesteś z nami lub ci przypierdolimy !"
Kurwa ludzie powinni wyciągać giwery i odpierdolić tych pajaców na miejscu... 1 kula przez całe stado by przeleciała
Nie wiem co tak rozochociło i zmobilizowało czarnuchów do podobnych akcji, ale podejrzewam że Marvel miał w tym swój udział. To na premierze Black Panther.
To było przygotowanie do "fist fucking" a ona się nie zgodziła? Niedobra.
OPie a z tym tytulem to Cie nie popierdolilo? "Terrorysta" to opis czlowieka, jednokomorkowe organizmy bardziej przypominaja czlowieka niz to jebane sciewro.
zeozwatyelektryk napisał/a:
Nie każdy jest taką bierną pizdą, która da się opluć jak ty.
Ach, słodkie Ad Hominem. Najpierw razem z nimi naszczam na Twój chojracki grób, a potem zrobię z nimi porządek w chwili, kiedy to okazja nie będzie wróżyć dla mnie i przyjaciółki trwałego kalectwa lub śmierci. Czuj się pogłaskany, pożyteczny idioto.
Noside napisał/a:
pożyteczny idioto.
Ale idź wylewać swoje pizdowate żale na tiktok. Pasywna cipo z wąsem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów