Chyba jedna z największych na świecie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzka cywilizacja rozwija się począwszy od tego jak jakiś neandertalczyk zaczął uderzać krzemieniem o krzemień, żeby zobaczyć co się stanie i stworzył iskrę. Pociągnęło to za sobą wiele niesamowitych odkryć, tak ważnych w dziejach ludzkości dzięki którym nasz świat wygląda teraz jak wygląda. Warstwy tradycji, wieki kultury.Czasem mam wrażenie że ten cały postęp i te wszystkie lata nauki i wielkich odkryć są tyko po to żeby jakiś debil ubrany w kolczugę mógł zagrać na sobie przy pomocy Transformatora Tesli motyw z Gwiezdnych Wojen...Spoglądam tylko w przyszłość w oczekiwaniu na to aż ktoś w CERN'ie zagra na Wielkim Zderzaczu Hadronów motyw z filmu "Rocky". Wtedy powinien nastąpić koniec Świata bo już nic większego nie da się osiągnąć.
W Red Alert 3 też jest. Ale nieco wolniejsze i gorsze bo połowę życia jednostki zabiera. Zawsze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów