📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
pakicito napisał/a:
i na chuj komuś takie nagłośnienie? jak pierdolnie basem można wypaść z samochodu
Widać ktoś lubi odgłos pierdnięcia olbrzyma.
Dobra widzę że się strasznie męczycie Ten kawałek to:
Sean Paul ft. T-Pain - U Ain't know Tyle że w wersji zwolnionej odrobinę. Tutaj macie to na YT. /watch?v=njwOl2An4aQ
Nie ma za co.
Sean Paul ft. T-Pain - U Ain't know Tyle że w wersji zwolnionej odrobinę. Tutaj macie to na YT. /watch?v=njwOl2An4aQ
Nie ma za co.
pakicito napisał/a:
i na chuj komuś takie nagłośnienie? jak pierdolnie basem można wypaść z samochodu
Dlatego właśnie ludzie wymyślili pasy... Ktoróch sądząc po komentarzu nie używasz
Dzięki apoteoza666 za tytuł
Myślałem że szyba unieruchomi głowę i dupaka będzie wyłojona - żal za takie podejście do tematu.
Pierdolniecie może i jest jak co z tego gdyż nic nie słyszysz tylko prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bzyyyyyyyyyyyy szyyyyyyyyy
To chyba oczywiste że nie nagrasz dobrego bassu przez mikrofon i nie będzie prrrrr i bzyyyy... To chyba logiczne, sam mam dobre car audio i w rzeczywistości jest bardzo czysty bass.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów