Rzetelny test auta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Rzetelny test auta
No dobra, ale po co to wrzuciłeś, bo nic ciekawego nie zrobiliście. Są tysiące filmików jazdy po szutrze.
Dla ludzi w średnim wieku takie zabawy to nie było nic nadzwyczajnego w czasach, gdy jeszcze kamer w telefonach nie było. Tylko wtedy jazda była ostrzejsza i najczęściej po godzinie samochód nie był w stanie jechać.
Dla ludzi w średnim wieku takie zabawy to nie było nic nadzwyczajnego w czasach, gdy jeszcze kamer w telefonach nie było. Tylko wtedy jazda była ostrzejsza i najczęściej po godzinie samochód nie był w stanie jechać.
Daihatsu Sharade... Suzuki swift GTI Mitsubishi Colt 1.6 16v W kategorii budżetowych zapierdalaczy nie mają sobie równych...
Autor nie zarobi. Wszedłem tylko by dać minusa na yt. 3 sekundy wyświetlenia, słabo co.
Zapraszam zatem na porównanie aut rodzinnych do 1000zł
sadistic.pl/porownanie-uzywanych-aut-rodzinnych-opel-astra-i-volvo-850...
sadistic.pl/porownanie-uzywanych-aut-rodzinnych-opel-astra-i-volvo-850...
jak potrzebowałem na szybko fury to kupiłem clio za tysiaka. Złego słowa o tym powiedzieć nie mogę, przez 2 miesiące było dopierdalane w opór do odciny, robiliśmy wyścigi pod firmą, zapierdalaliśmy szutrówą po dziurach na pełnej kurwie i nic się z tym nie działo. Miałem też przez chwilę kilkunastoletnie Espace i niech was nigdy nie pokusi na kupienie kilkunastoletniego renault. Tylu pierdolących się rzeczy jeszcze w samochodzie nie widziałem na czele z elektroniką : )
Piwo za podkład muzyczny Sata kesaa
motokoty lepsze robią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów