Dobry teścik, bywały podobne ale tego nie znalazłem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
każdy daje piwo, bo poczuł się mega inteligentny Grasz na najniższych uczuciach :p
z kąd to masz znalazłeś na ścianie w egipskiej piramidzie toż to stare !!
Nie wiem, może jestem niedojebany (najprawdopodobniej) ale na obrazku Fryzy widzę żabę.
A co do samego tematu, to każdy potrafi, to przeczytać i to nie jest żaden test na inteligencję czy wyjątkowość waszego mózgu. No tak...gimbusy łykną wszystko co podwyższy im ego.
A co do samego tematu, to każdy potrafi, to przeczytać i to nie jest żaden test na inteligencję czy wyjątkowość waszego mózgu. No tak...gimbusy łykną wszystko co podwyższy im ego.
@fryca88
A co z Tymi co widza małpę? Ja tam Jezusa ani murzyna nie widzę tylko włochatą małpę...
Czyli wychodzi na to że jesem wykopyrtkiem społeczeństwa bo nie myśle jak oni. O_o
A co do tego tekstu ja pierdziele jestem z kosmosu bo wszystko płynnie potrafię odczytać bez żadnego zawachania...
Ja pierdziele no to straciłem poczucie wartości :/
Mamo! Mamo! W jakich krzakach mnie znalazłaś?
A co z Tymi co widza małpę? Ja tam Jezusa ani murzyna nie widzę tylko włochatą małpę...
Czyli wychodzi na to że jesem wykopyrtkiem społeczeństwa bo nie myśle jak oni. O_o
A co do tego tekstu ja pierdziele jestem z kosmosu bo wszystko płynnie potrafię odczytać bez żadnego zawachania...
Ja pierdziele no to straciłem poczucie wartości :/
Mamo! Mamo! W jakich krzakach mnie znalazłaś?
@up
ja tez widze malpe...;D taka troche przypominajaca Tytusa z komiksow Papcia Chmiela ( kojarzycie?)
ja tez widze malpe...;D taka troche przypominajaca Tytusa z komiksow Papcia Chmiela ( kojarzycie?)
Ja bym raczej powiedzial, ze 10% nie potrafi przeczytac tego tekstu zamiast odrotnie. Do tego te 10% to albo analfabeci, albo niedowidzacy albo jacys niepelnosprytni...
Widzialem juz wiele osob ktore wklejaja ten obrazek i wydaje im sie, ze sa zajebisci. Ba, nawet szefowa mi na maila przyslala. Naprawde wierzycie w takie bzdury? No to gratuluje inteligencji
Widzialem juz wiele osob ktore wklejaja ten obrazek i wydaje im sie, ze sa zajebisci. Ba, nawet szefowa mi na maila przyslala. Naprawde wierzycie w takie bzdury? No to gratuluje inteligencji
No bo widać małpę, przeciez mowił, że murzyna.
cinoslav napisał/a:
N13 M4 70 J4K Z4J381ŚC13 PRZYD47N4 ZD0LN0ŚĆ !
Źle napisane mózg to odszyfruje jeśli pierwsza i ostatnia litera są normalne a tutaj tego nie zachowałeś
nie widzę problemu z czytaniem tego tekstu
są osoby, które tablice w samochodach mają ułożone z cyframi w taki sposób aby mieli jakieś słowo
są osoby, które tablice w samochodach mają ułożone z cyframi w taki sposób aby mieli jakieś słowo
rm_125 napisał/a:
Źle napisane mózg to odszyfruje jeśli pierwsza i ostatnia litera są normalne a tutaj tego nie zachowałeś
On pisał w języku l33t
A ten obrazek to przeczytają wszyscy, którzy potrafią czytać a nie 10%
Brzmieć powinno - 90% ludzi uwierzy, że są inteligentniejsi od innych skoro potrafią to przeczytać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów