📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piwo należy się temu kolesiowi za chęci i za pomysłowość
Mógłby wysłać to do SAMSUNGA jako prorozmowe kwalifikacyjną
Ciekaw jestem tylko, czemu jak podpiął urządzenie do kompa to od razu wyświetliło mu jego zdjęcie ? Nawet jeżeli miał jedno zdjęcie to i tak nie odpaliło by się samo po podłączeniu urządzenia.
internet jest już bardziej poweszechny i dużo tańszy od telewizji dla reklamodawców-koszty ograniczają się jedynie do zrobienia filmiku reszta dzieje się sama, filmik jest rozpowszechniany na cały świat w kilka dni, za darmo, trafia do większej ilości odbiorców niż podczas puszczania w tv. ja osobiście nie pamiętam kiedy ostatni raz włączyłem tv żeby obejrzeć jakiś program. no i co najważniejsze gdy już coś raz trafi do sieći najprawdopodobniej już tam zostanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów