Kolejny filmik znanego nam kucharza. Tym razem ocenia dla nas różne ketchupy Dla mnie akurat najlepszy jest Helmans
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kolejny filmik znanego nam kucharza. Tym razem ocenia dla nas różne ketchupy Dla mnie akurat najlepszy jest Helmans
Heinz rzeczywiście jest najsmaczniejszy, ale również drogi. Osobiście uważam, iż Kamis jest bardzo dobrym keczupem, a cena do smaku jest jak najbardziej adekwatna, aczkolwiek Kotlin Piekielnie Ostry jest miłą odmianą dla podniebienia.
ps pudliszki jedzo guwno
ps pudliszki jedzo guwno
Brakuje mi tu jeszcze w tym zestawieniu ketchupu "Nr 7" z Fanexa. Wykurwisty
Każdy kto ma chociaż resztki smaku niczego innego niż Tortex nie tknie!
Tylko Keczup Kwidzyński, ew, Włocławek. Inne to chujnia.
@kustoszpan, nie czytaj kto jaki keczup lubi, wyjdź na dwór i zacznij żyć!
@kustoszpan, nie czytaj kto jaki keczup lubi, wyjdź na dwór i zacznij żyć!
Heinz ponad wszystko.
Fanex nr 7
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów