📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Buahahahahahahahahahaahahahahahahaahahahahahahahahaahaahahaha - tylko tyle miałbym temu czemuś do przekazania po obejrzeniu tego filmiku
oczekiwałem zjedzenia tej stalowej rurki przez tego golona
Ludzie! Wrzućcie na luz!
Agresja i frustracja nagromadzona z powodu braku cipki musi mieć jakieś ujście. Aż się wzruszyłem i żal mi chłopaka. Z dobroci serca bym go po prostu zastrzelił. Ewentualnie pokazał jak sam ma to zrobić.
Chłopak za bardzo wziął sobie do serca tekst: "Po pierwsze zwiększ masę "
Pewnie zbanowali go za multihaka i teraz wygraża się tym którzy nadal mogą grać - co nie zmienia faktu że jest TŁUSTĄ ŚWINIĄ!!!
Nie smiejcie sie z grubasa, bo widac ze byl meczony w szkole.
winio09 napisał/a:
Buahahahahahahahahahaahahahahahahaahahahahahahahahaahaahahaha
to jakiś dialekt buszmenów z plemienia dużej tutki?
2:58 - FALCON KICK!
Poćwiartować i wysłać do Somalii. Na coś się kurwa przyda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów