📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Paskudne, spasione dupsko.
mniejsze fajniejsze z wyglądu, w większe się lepiej pakuje bo fala leci
Kto tak nigdy nie robił, niech pierwszy rzuci smartfonem ^^
Ma czym pierdnąć.
Abraxus napisał/a:
Dawno nie wiedziałem tak zapasionej sraki. Taka tłusta dupa może się podobać tylko murzynom i jakimś jebanym dewiantom amatorom wielorybich kształtów. Nie oceniam. Każdy dyma co lubi.
Nie zesraj się pedale
@up I juz mamy pierwszego amatora spasionych macior Nie wstydz sie swojego gustu, nam to nie przeszkadza, jak lubisz moczyc kutasa w smalcu.
naprawdę takie sraki was podniecają, chyba dlatego jestem na tym portalu bo wolę małe kształtne tyłeczki, podobne do reklamy która mi się przewija na sadolu,
ale taki test , dla tych którzy mają kobietę, gdy ONA zapyta się jaki mam dupcię / sprowokujcie takie zapytanie /, zobaczcie ich reakcje gdy odpowiesz że ma ,, dużą lub małą ,,
wtedy dowiecie się przynajmniej co cenią kobiety
co za hujnia, piszę, piszę
a serwer sadola wypierdala mój komentaż
pewnie dlatego że admini lubią grube tłuste dupska
ale taki test , dla tych którzy mają kobietę, gdy ONA zapyta się jaki mam dupcię / sprowokujcie takie zapytanie /, zobaczcie ich reakcje gdy odpowiesz że ma ,, dużą lub małą ,,
jebiewdupelewaka napisał/a:
naprawdę takie sraki was podniecają, chyba dlatego jestem na tym portalu bo wolę małe kształtne tyłeczki, podobne do reklamy która mi się przewija na sadolu,
Serio? Nie bolały cię nigdy biodra po zapięciu jakiegoś wygłodzonego lewaka?
oceloto
NIE , ale chętnie dowiem się co czujesz gdy Ty tego lewaka posuwasz, niezależnie od płci
i nie zapomnij o przesłaniu fajnych materiałów video
pośmiejemy się troszkę
NIE , ale chętnie dowiem się co czujesz gdy Ty tego lewaka posuwasz, niezależnie od płci
i nie zapomnij o przesłaniu fajnych materiałów video
pośmiejemy się troszkę
@up pewnie tak jak Ty zaczynaja wszyscy pedofile. Najpierw małe,chude męskie dupeczki wygłodzonych lasek a później chcesz więcej i bieresz 10 latka.
Kobieta ma mieć kształty a nie kości na widoku chory zjebie. Pewnie za 10 lat wylądujesz na krześle elektrycznym.
Kobieta ma mieć kształty a nie kości na widoku chory zjebie. Pewnie za 10 lat wylądujesz na krześle elektrycznym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów