📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po mordzie widac ze u niej cos nie tak jest z genami. Jak nasza wielokrotna mistrzyni pani (pan) ? Stanislawa Walasiewicz
Na filmie wygrywa walki, bo ma przewagę warunków fizycznych. Niech wyskoczy do przeciwnika zbliżonego chociażby wymiarami, albo dobrego technicznie to obije to jak worek treningowy.
To ja klasykiem...
Gmork napisał/a:
Mi to wygląda na gigantyzm przysadkowy, przyhamowany przez podawanie testosteronu (który jak widać napierdala po dziś dzień).
O tym samym pomyślałem - widać, że wali teścia bo już ma kwadratową szczenę jak chłop. Swoją drogą wolałbym ją zobaczyć jak napierdala jakieś blmy..
McQurwa napisał/a:
Znałem taką, pracowała u nas w masarni
Wiele lat temu, pracując jako przedstawiciel handlowy spotkałem takie Coś w swoim życiu.
Była szefową jednego Społemu na jakimś zadupiu. Nazywała się Zocha, ale wszyscy mówili na nią "Pani Tłustawszędzie" i raz na 8-go Marca nawet sie ogoliła na twarzy.
zwierzak30 napisał/a:
To są tak zwane freak fight. Taki Bob Sapp,Najman.
Od Boba się odnajmanuj i z klaunami go nie wsadzaj do szuflady, bo wystarczająco długo zamiatał mocnymi nazwiskami po ringu, żeby teraz bez skazy dla honoru odrywać z tego kupony dając się oklepywać laamusom za dobrą kasę. Zawodnicy trzęśli portkami wchodząc z nim do ringu. Jak z Najmanem wchodzą, to też się trzęsą, ale ze śmiechu. Chyba że kojarzysz go tylko z etapu, kiedy do ringu wchodził z pudzianami po łatwy pieniądz i przewracał się po jednym ciosie, żeby wyjść bez uszczerbku.
wafelq napisał/a:
Może jest napakowana, ale ruchy to ma dalej jak baba i pierdolnię*cia tez brak
Może gender, albo jakieś inne dziadostwo
No no ekspercie a w rzeczywistości by ci tak najebała ta "baba" że by ci się przykro zrobiło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów