📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aopia napisał/a:
Wy nie znacie Testovirona? Ja pierdole
Wódki nigdy z pajacem nie piłem,to jak go mam znać.A znaczy przez net,nie nie znam.
Gdy czytam wasze komentarze , nie dziwie mu się że tak po was jedzie ... w internetach was pełno na świeżym powietrzu pustki .
Stare ze japierdole, uzytkownicy forum INSOMNIA nawet wyczaili jego adres i zdjecie calego ryja.
Klasyg, Testo - najlepszy troll IV Rzeszy Pospolitej.
Moja teoria nt. Testovirona w skrócie:
Człowiek skończył studia w Polsce, wyjechał do Stanów, tam dzięki ponadprzeciętnej inteligencji dorobił się fortuny.
W Polsce jest takie zjawisko, że zwykły niewyróżniający się chłopak wyjedzie ze wsi do miasta, zarobi trochę kasy, wróci do wsi, i jest panem, nagle koledzy się zlatują, chcą z nim jak najwięcej przebywać itp, bo ma kasę - Testo to wykorzystał przeciwko wam, chwali się, że ma kasę ale jej wam nie da, żeby bolała was dupa. Wyśmiewa po prostu plebs żądny cudzych pieniędzy.
Wie że Polacy nienawidzą żydów i Niemców, dlatego podaje się za żyda i często opowiada historyjki jakoby pewien Hans miał pluć ''polaczkowi'' do pyska, a ten łapać tę ślinę zębami.
Tylko inteligentni to zrozumią, a reszta będzie się wkurwiać, że ktoś wytknął im ich wady.
Prawdziwego Testovirona zobaczycie w filmiku jak zamawia nowego Rolexa przez telefon(tytuł: kto ma, ten ma) i w wywiadzie z Testovironem.
P.S. A najlepsze jego dzieła to:
- bogactwo czesc glowna
- polak rzecznik duma narodu
- blendzior co cie czeka
- gdynia 2010
- najgorszy dzien w zyciu 2013
- silownia
i humor specjalnie dla sadoli: patrycja to juz scierwo
Polecam, Piotr Fronczewski
Człowiek skończył studia w Polsce, wyjechał do Stanów, tam dzięki ponadprzeciętnej inteligencji dorobił się fortuny.
W Polsce jest takie zjawisko, że zwykły niewyróżniający się chłopak wyjedzie ze wsi do miasta, zarobi trochę kasy, wróci do wsi, i jest panem, nagle koledzy się zlatują, chcą z nim jak najwięcej przebywać itp, bo ma kasę - Testo to wykorzystał przeciwko wam, chwali się, że ma kasę ale jej wam nie da, żeby bolała was dupa. Wyśmiewa po prostu plebs żądny cudzych pieniędzy.
Wie że Polacy nienawidzą żydów i Niemców, dlatego podaje się za żyda i często opowiada historyjki jakoby pewien Hans miał pluć ''polaczkowi'' do pyska, a ten łapać tę ślinę zębami.
Tylko inteligentni to zrozumią, a reszta będzie się wkurwiać, że ktoś wytknął im ich wady.
Prawdziwego Testovirona zobaczycie w filmiku jak zamawia nowego Rolexa przez telefon(tytuł: kto ma, ten ma) i w wywiadzie z Testovironem.
P.S. A najlepsze jego dzieła to:
- bogactwo czesc glowna
- polak rzecznik duma narodu
- blendzior co cie czeka
- gdynia 2010
- najgorszy dzien w zyciu 2013
- silownia
i humor specjalnie dla sadoli: patrycja to juz scierwo
Polecam, Piotr Fronczewski
Cytat:
Dobrze powiedziane, ale dzieci i tak boli dupa (o co mu [i mi teraz] chodziło). Też uważam, że do trollowania potrzeba inteligencji.
baranqu napisał/a:
Jestem w stanie zaplacic komuw kto pierw zakopie zywcem uzytkownika, ktory wstawil to cos na sadola
Tobie z kolei gratuluję i dziękuję za te życzenia, ale wiedz, że to internet i raczej średnio się przejmuję groźbami niedowartościowanego gimbusa (bo więcej niż 14 lat ci nie daję).
Od dłuższego czasu jego dane latają po internecie. Ktoś go wytropił z tego co pamiętam, są zdjęcia, imię i nazwisko, adres. Także taki anonimowy to on już nie jest.
"Sadole" odkryli Testovirona po kilku latach od jego szczytowej formy. Sadistic umarł, gimbusy przejęły kontrolę.
Testo królem! Klejnot nilu!
Testo królem! Klejnot nilu!
aopia napisał/a:
Wy nie znacie Testovirona? Ja pierdole
Większość ludzi nie kojarzy Dostojewskiego, Bułhakowa, Micińskiego, Baudelaire... Ale nie znać Testovirona czy Madzi z Sosnowca to obciach, nie?
A na poważnie, jak ktoś gościa nie kojarzy, to dobrze o nim świadczy. Widać nie marnuje czasu oglądając jutubowe ścierwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów