Bardzo dobrze. Polskie klany sobie radzą w kilku różnych fpsach. 1vs1 też mamy różnych znanych, nawet w Quake'u.
ale to im biją brawo i to oni coś zrobili co zobaczył świat..dla Ciebie to smutne ale ciekawe czy Ty masz taką pasję której oddajesz się bez reszty.a jak taki "stary koń" potrafił sie popłakac z sukcesu tzn. że to jest pasja...tak- komputer to tez moze być pasja a nie tylko zabijanie czasu... no ja właśnie zabijam czas niestety więc piwko dla ziomówGrałem kiedyś w CS'a i rozumiem fenomen tej gry, jednak trochę żenujące jest, że stare konie po 2x lat ciupają całymi dniami w to... I to nie tak, że to tylko hobby, bo żeby mieć skilla na tym poziomie trzeba nakurwiać non-stop, smutne troche.
zupełnie jak w sporcie- chcesz być w czymś dobry, trenuj dużo!
świat Egamingu ma przyszłość
Na jaką cholerę wrzucasz tak słabe filmiki i to w dodatku z chujową jakością ?? Tego się oglądać nie da, a ktoś, kto by pierwszy raz tą grę na oczy zobaczył, po chwili by wyłączył. Zastanów się jeszcze raz zanim coś wrzucisz, jest wiele innych, lepszych filmików na temat tych ludzi a ty musiałeś wybrać akurat to gówno.
Japa kale
No 1.6 już się pożegnał z IEM i WCG, za chwilę się pożegna z ESWC i Dreamhackiem. To tyle jeśli chodzi o tego pikselaka.
No 1.6 już się pożegnał z IEM i WCG, za chwilę się pożegna z ESWC i Dreamhackiem. To tyle jeśli chodzi o tego pikselaka.
Co nie zmienia faktu, że najpoważniejsze turnieje esportowe miały w swojej ramówce 1.6 przez ponad 10 lat. To całkiem nieźle jak na pikselówkę. Zresztą takich gier już się nie robi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów