Gadka tego gościa rozwali każdego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zeto88 napisał/a:
@legenden on to nagrywa dla kasy.
@Maderfakermen @pieto90 jest coś takiego jak odgrywanie ról. Stworzył postać fikcyjną którą odgrywa i na tym zarabia.
Fanem jego nie jestem, ale śmieszą mnie napinacze którzy myślą, że takie postacie jak np Kamil, są prawdziwe.
Człowieku, ja ze dwa, albo i trzy lata temu wiedziałem, że on bekę ciśnie z Kamila Steicht, czy jak mu tam (ten, co te poradniki śmieszne robił). Nie bierz ludzi za takich idiotów, bo ty już nawet żartu nie wyłapujesz, tak- spójrz na mój post jeszcze raz...
Miło zobaczyć Pitbulla po tylu latach. Ten syf w telewizji staje się nie do oglądania.
no to juz wiemy dlaczego jest taki jaki jest siedzi przed kompem i wpierdala makowca
Japierdole co za niedorozwój, takie kurwy jak on, niezdatne do pracy są niepotrzebne dla społeczeństwa. Niech spierdala z Polski szwab jeden.
Ten kamil steinbach z DallasStudio to zwykły skurwysyn zablokował wszystkich którzy skrytykowali to co zrobił ze swoim kanałem na youtube, do którego zaprosił swojego szczególnie nieśmiesznego i żałosnego kolegę Bamskiego. Chuj mu w cyce.
BTW
Pitbull to chyba najlepszy polski serial jaki powstał, jego nostalgiczny klimat i oryginalny charakter jest nie do podjebania
Pitbull to chyba najlepszy polski serial jaki powstał, jego nostalgiczny klimat i oryginalny charakter jest nie do podjebania
Za to nazwisko powinni mu zabrać polskie obywatelstwo i go wypierdolić na Kaukaz.
zeto88 napisał/a:
Fanem jego nie jestem, ale śmieszą mnie napinacze którzy myślą, że takie postacie jak np Kamil, są prawdziwe.
Tym bardziej nieśmieszne że takie głupoty ktoś reżyseruje.
kokroucz napisał/a:
BTW
nie chyba tylko na pewno !
przebija realizmem te wszystkie pseudo kryminalne seriale , które powstawały przed i po nim.
rękawiczki, słuchawki Fatal1ty... co jak co, ale sprzęt do gamingu ma nienajgorszy
Blue screen na wygaszacz ekranu i granie w CSa na yt mistrzostwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów