📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Upchnęli cysternę krwi w każdym ludziu i gra już uberbrutalna. Ale łap piwo, bo lubię stare gierki i te wszystkie małe, proste, przypominające stare. Za gówniarza nie miałem komputera, to teraz nadrabiam. Ostatnio pykam w lierolibre i GNUjump.
A w to pewnie i tak na Linuksie sobie nie pogram.
A w to pewnie i tak na Linuksie sobie nie pogram.
@Ekspertem
Oj taaak Alien Breed 1 i 2 to było to. Niezapomniany klimat. Jedna z tych gier o których się nigdy nie zapomni.
I Cannon Fodder
Oj taaak Alien Breed 1 i 2 to było to. Niezapomniany klimat. Jedna z tych gier o których się nigdy nie zapomni.
I Cannon Fodder
isitsaturday,
"The Hong Kong Massacre" wychodzi też na Maci i Linuksy. A jak Sony albo Microsoft obciągną twórcy to może i na duże konsole.
"The Hong Kong Massacre" wychodzi też na Maci i Linuksy. A jak Sony albo Microsoft obciągną twórcy to może i na duże konsole.
@up: Ooo, zajebiście. Narobiłeś mi smaka.
mi crimsonlanda przypomina ze względu na sterowanie
Każdemu sadyście polecam wspomnianą wcześniej grę Hotline Miami. Jesteśmy "kolesiem od brudnej roboty" i po prostu zabijamy setki przeciwników. Każdego mamy na hita, ale przy okazji sami jesteśmy na jeden strzał od przeciwnika. Grafika jest nieco przestarzała, ale szczerze mówiąc bardziej pasuje do takiej gry, a ścieżka dźwiękowa jest po prostu boska. Dodatkowo gra jest taniutka, bo spokojnie można ją kupić w cenie poniżej 10 złotych, tylko trzeba złapać jakąś promocję. Serdecznie polecam
Mogłeś chociaż link do torrentów podać
Cytat:
szymongod1996,
Po co wrzucać na torrenty gry freeware dostępne legalnie.
Sory, takie przyzwyczajenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów