Brawa dla pomysłodawców tego innowacyjnego projektu.
Gierka do pobrania:
themostwantedapp.com/pl
Gówno mnie to obchodzi, bo wiem jak działa Polska Zjebana Policja i cały rząd. Tylko szkoda że te śmiecie nie zrobią porządku w Polityce bo z stamtąd idą w kraj chore przepisy ustawy itp które dzięki temu produkują przestępców w Polsce. Nie marudzę piszę jak jest. Wszyscy wiemy że to jedna wielka ściema albo prawie wszyscy. Małe rybki się łowi a rekiny cały czas mają się dobrze za dużo czytam wiadomości aby nie wiedzieć tego. Wiem ktoś napiszę że jestem taki czy owaki ale nie szanuję Policji i Przestępców to jedna i ta sama banda tylko jedni w mundurach a drudzy bez. Ktoś mi wyskoczy że gdyby nie Policja to bym nie żył, albo ktoś napiszę że chyba dostałem wpierdol od Policji dlatego tak piszę, jeszcze ktoś inny, napiszę jeszcze coś innego i huj z tym wszystkim. Najlepsze jest to jak sam myślisz nie idziesz za stadem baranów i sam sobie wyrabiasz opinię i samodzielnie myślisz robią z nas wszystkich debili już sami nie wiecie komu macie wierzyć i kto ma rację. Chcę tylko normalnego spokojnego życia bez tego całego Cyrku
Ściągnąłem to na telefon i uprzedzam, że działa tragicznie.
Sąd, konfidenci, psy to jedna banda- przeciwko kurewstwu JP propaganda!