📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
pozwolę się nie zgodzić...
Teraz dla wszystkich lekcja kultury:
Masz rację Halman. Obejrzałem filmik jeszcze raz i wyraźnie słychać, że w momencie upadku śpiewaczka zafałszowała.
Przepraszam wszystkich za wyrażony publicznie pochopny osąd.
z upadkiem lepszy ten występ jest to taka współczesna sztuka nowoczesna
Halman napisał/a:
rozpędź się tylko do 20 km na godzinę i z rozbiegu uderz w ścianę - jak odzyskasz przytomność napisz jak było...
Halman, pipko, miałem na rowerze wypadek przy 40 km/h. Na szczęście miałem dobry sprzęt chroniący i miałem również wiedzę z sadola jak upadać, przy takich prędkościach. Uderzenie mnie zaskoczyło mocno, straciłem na chwilę przytomność, a wstrząs mózgu objawiał się bardzo ciekawie, w postaci rozczłonkowania wizji. Widziałem przez kilkanaście sekund po odzyskaniu świadomości wszystko jakby z odstępami pomiedzy pikselami. Zaraz przyszły zawroty głowy, wymioty i klasyka. Ogólnie, przy 25 wyjebałem się ze 100 razy bez efektów innych niż naciągnięcie mięśnia, bolesne urazy ścięgien. Przy 40 już było grubo grubo bardzo grubo I tak, Halmanie, pipo, Rowerkiem zapierdalam szybciej niż ty swoim używanym Fordem Focusem rocznik 2009
Wstalodziany napisał/a:
Może i by przerwała śpiewy, gdyby piosenka nie leciała z taśmy
gratuluje tobie i 50 innym zjebom, które nie słyszą jak wokalistka patrząc jak akrobatka dupą wali o podłogę, momentalnie podnosi ton wokalu z zaskoczenia
raistpol napisał/a:
gratuluje tobie i 50 innym zjebom, które nie słyszą jak wokalistka patrząc jak akrobatka dupą wali o podłogę, momentalnie podnosi ton wokalu z zaskoczenia
Morda tam i wracać do taśmy.
Śledczy z CSI się znalazł...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów