📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i dobrze kurwa, rozgonić towarzystwo. Chcesz iść na spacer do parku, przejść jak człowiek chodnikiem, zaparkować samochód a tu kurwa jakieś pajace się ćwiczą jak małpy w cyrku. Napinacze W Y P I E R D A L A C
niedostane za ten komentarz piwa i chuj, dobra wstawka, jest sadystyczne lekko, jest napierdalanie skejtuf, jest beka
wypierdalaj po słownik a nie licz na piwo fajo..
filolozka.brood.pl/pisownia-z-nie/ -zobacz kiedy "nie" piszemy razem a kiedy osobno
filolozka.brood.pl/pisownia-z-nie/ -zobacz kiedy "nie" piszemy razem a kiedy osobno
nie jp bo to ochrona sklepu ośle.
Co do filmiku - zapewne kilku z nich było żydami. Skejt - żyd - wpierdol. Musi być piwo
Co do filmiku - zapewne kilku z nich było żydami. Skejt - żyd - wpierdol. Musi być piwo
This is parking...żeby to był parking to najpierw trzeba tam autem przyjechać a nie kurwa zmywarką z silnikiem od kostki brukowej.
AngryCow napisał/a:
skilla (...)
polonia66 napisał/a:
(...) skill
A wy niedorozwoje już nie potraficie napisać słowa "umiejętność", co?
polonia66 napisał/a:
fajnie zrobiony filmik ale jakos mi sie nie spodobał podziwiam chlopakow na skateparku
to jest skill
tez podziwiam chlopakow ze skateparku, pięknie wyłapali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów