Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!ten typek ma 21 lat i szuka sponsorów na kanale, jebany cygan kurwa ja ciężko zapierdalam a takie niedojeby dostają donaty za granie i bycie śmiesznie zjebanym
Zawsze możesz się z nim ścigać
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym."Jestem OxY i bardzo mnie to kurwa boli, że nie umiem inaczej zarabiać więc zapierdalam, a każdy kto zarabia inaczej to jebane gówno". Żałosne. Sam nie lubię strimerów, więc ich nie oglądam, ale żeby płakać, że tak sobie zarabiają/dorabiają...? Niezłe kompleksy trzeba mieć.
To, że ciężko pracuję aby się utrzymać to przenośnia dzbanie pierdolony. Umiem inaczej zarabiać, hoduję zwierzęta karmowe. Nie oglądam strimerów bo to strata czasu dla mnie ale jeśli trzepiesz kapucyna do takich przychlastów to tylko pogratulować. Nie powiedziałem, że każdy kto zarabia inaczej to gówno pajacu. Ty jesteś jebanym gównem. Każdy kto żebra jest jebanym cyganem, który nie radzi sobie z życiem. Wszedłem na kanał pooglądałem go chwilę i mówię jak jest. Są ludzie, zwany strimerami, którzy wrzucają filmiki i można zmarnować kilka minut na obejrzenie czegoś, czego sam nie zdołałbyś wykonać. Kompleksy mam, kiedy czytam takich pustaków jak Ty, że Bóg skarał mnie nieco większym rozumem.
To, że ciężko pracuję aby się utrzymać to przenośnia dzbanie pierdolony. Umiem inaczej zarabiać, hoduję zwierzęta karmowe. Nie oglądam strimerów bo to strata czasu dla mnie ale jeśli trzepiesz kapucyna do takich przychlastów to tylko pogratulować. Nie powiedziałem, że każdy kto zarabia inaczej to gówno pajacu. Ty jesteś jebanym gównem. Każdy kto żebra jest jebanym cyganem, który nie radzi sobie z życiem. Wszedłem na kanał pooglądałem go chwilę i mówię jak jest. Są ludzie, zwany strimerami, którzy wrzucają filmiki i można zmarnować kilka minut na obejrzenie czegoś, czego sam nie zdołałbyś wykonać. Kompleksy mam, kiedy czytam takich pustaków jak Ty, że Bóg skarał mnie nieco większym rozumem.
Tak, Bóg cie skarał. Idiotyzmem.
No ostro w chuj, wszedłeś na kanał jakiegoś totalnego tibijskiego patola, i oceniasz całe środowisko streamerów przez pryzmat takiej osoby?
Uwierz mi, dobrzy streamerzy nie muszą żebrać czy o coś prosić, po prostu to dostają, z dobrej woli, od własnego widza. Nie przyszło im to od tak sobie, pstryknięciem palca. Większość z nich, prawdopodobnie, włożyło w rozbudowę swojej działalności w internecie więcej niż ty przez całe swoje marne hodowlane życie... Wybić się w takim środowisku to kwestia, w gruncie rzeczy, szczęścia i systematyczności, ponieważ mało który dostaje za jeden 5-godzinny stream więcej niż 5 zł od widzów.
Do tego tacy ludzie nie utrzymują się z samych darów od widzów. Tona partnerstw, umów, reklam, sponsoringu. Proszę cię. Nie bądź takim lemingiem, bo tylko się poniżasz w oczach jakkolwiek myślącej osoby.
Jak ja robię "normalne" livestreamy to mało kto to ogląda bo pewnie "za nudne".
W sumie logiczne, podobnie jak muzycy którzy grając coś ambitnego mają małe szanse się przebić, a jak przerzucą się na discowpolu to od razu hajs się zgadza
W przypadku tego konkretnego typka, to robi mniej więcej to co klauni w cyrku. Praca jak praca. Ja np. nie dałbym rady czegoś takiego robić, podobnie jak dawać dupy.
Ale są tacy, którym się to opłaca i stąd takie zawody, które niektórym się w głowie nie mieszczą.
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.Vissegard, Mors_Nigra, wielcy obrońcy uciśnionych strimerów z obsranymi gaciami zobaczymy jak będziesz mnie mierzył jak Ci internet wyłączą. Nie biłem do ludzi, którzy robią dobrą robotę, tylko do tego obsranego żebraka, za którego mnie częstujecie jadem. To, że nie oglądam nie znaczy że porównuje od razu do Ciebie. Napisałem, że całe środowisko strimerów wpierdalam do wora z gównem? Drugi pajac co pewnie też żebra w internecie. Wielcy blogerzy i strimerzy się znaleźli co biznes od podszewki znają a na sobotę 15 zł mama dała? A poza tym to szkoda "szczempić" ryja na takich wichurantów co czytać ze zrozumieniem nie potrafią, a co dopiero sensowną i konstruktywną krytykę wyprowadzić
Jesteś tak samo zjebanym typem jak ten z filmiku, nic dodać nic ująć obsrane gacie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów