📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Wsiąść to każdy potrafi. Osobiście większe wrażenie zrobiła na mnie jazda polonezem wraz z 12 współpasażerami.
11 chłopa 0 baby, geje
A mnie zastanawia, czy takie coś może coś rozjebać z zawieszenia samochodu? Pamiętam że do kumpla fiata 125p, słynnego 'bandziora' weszliśmy w 8 i coś tam się niby zjebało.
Dałbym piwo, gdybym nie wiedział ile osób potrafi się zmieścić w maluchu.. No i ile w tico:)
Ps.tak, posiadałem oba te wozy i robiłem jako kierowca busa, będąc w ich posiadaniu
Ps.tak, posiadałem oba te wozy i robiłem jako kierowca busa, będąc w ich posiadaniu
Sztakler napisał/a:
Jak można jeździć tico
Dla oszczędności, niektórzy nie mają tyle kasy co ty lordzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów