Skacze dalej
Skacze dalej
Jedyna różnica jaka może być, to w nachyleniu progu i ewentualnej prędkości najazdowej, ale też nie pamiętam aby Słoweńcy coś tam majstrowali.
Po prostu Bartol był niedoświadczony i nie wiedział co mial zrobić. Narty mu falowały, przestraszył się, nie ciągął skoku, przez co miał sporą prędkość i go wgniotło. Stoch czy Kraft do końca trzymali pozycję, plus wiatr z przodu i podchodzili do lądowania z mniejszą prędkością.
A co do prędkości to Kubacki w jednym z wywiadów mówił że przy lądowaniu to jest ponad 120km/h.
skijumping.pl/wiadomosci/23170/Janez-i-Sebastian-Gorisek-W-Planicy-bed...
I jest też przepis, który obowiązuje ciągle, że różnica w wysokości progu skoczni a wypłaszczenia nie może być większa niż 135m
Jesteś strasznie nie logiczny. Nie znam go, nawet nie widziałem na oczy, jak może się na mnie obsrywać? No co ty? Sachujone ... :/
Normalnie. Czyta te twoje zjebane wypociny a potem drukuje sobie twój avatar i na niego sra. Ot tak, po prostu. A potem "he, he, he"
@waloos przy lądowaniu 140 km/h. Może źle zapamiętałem, najwyżej mój błąd. A coś tam się znam. Dzisiaj znalazłem też ciekawy artykuł o tym jak to będzie wyglądało w przyszłości i że chcą przebudowywać dalej mamuta w Planicy, bo się wkurwiają że Vikersund odebrało im rekord świata tutaj link:
skijumping.pl/wiadomosci/23170/Janez-i-Sebastian-Gorisek-W-Planicy-bed...
I jest też przepis, który obowiązuje ciągle, że różnica w wysokości progu skoczni a wypłaszczenia nie może być większa niż 135m
Faktycznie mógł mówić o 140. Ja pamiętam wywiad z Małyszem, albo z Kruczkiem już nie pamiętam którzy mówili, że Planica już za bardzo nie ma się jak powiększyć bo wylewali tam w chuj betonu na spod i żeby wykopać bardziej zeskok musieliby rozwalić coś co dopiero zrobili za grube tysiące Euro.
Normalnie. Czyta te twoje zjebane wypociny a potem drukuje sobie twój avatar i na niego sra. Ot tak, po prostu. A potem "he, he, he"
Tryskasz elokwencją jak sok z wyciskanego kiwi ;] Pocisk jak między 5 i 7 klasą podstawówki, bo w ósmej już zaczyna się myśleć
Nie można Ci dosrać w żadnym Twoim temacie bo nic nie wrzucasz, a tylko dyskutujesz i pokazujesz jaki to jesteś mundry ambitny współtwórco portalu
A szukać mi się nie chce Twoich prawd po tematach także odniosę się do jakiejś Twojej kretyńskiej wypowiedzi w innym miejscu i czasie Przyjdzie Kryska na Matyska, zamienił stryjek siekierkę na kijek ;P
@fantastico to Ty jednak potrafisz normalnie pisać
Czasami nawet fajny jestem ;]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów