18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
patrick1989 2010-08-15, 21:41 1
Fajna house'owa nutka. PIWKO!
Zgłoś
Nyrewesa 2010-08-15, 21:49
Hmm, nie wiem czemu mnie to jakoś nie zdziwiło...
Zgłoś
Aureora 2010-08-16, 1:40
No bit całkiem oryginalny, zna ktoś tytuł ?
Zgłoś
martynique 2010-08-16, 11:01
nie ma to jak spędzić całą noc na modlitwie...
Zgłoś
patrick1989 2010-08-16, 11:44 2
@Aureora

Tim Berg - Bromance (Avicii's Arena Mix)

Jeśli ktoś nie zna Avicii'ego to polecam zaznajomić się z tym kawałkiem

lub Bob Sinclar - New New New (Avicii Remix)

Dla mnie najlepsza muzyka, to:
Zgłoś
Z................y 2011-02-10, 9:45
Pod piosenką, którą wrzucił Virdos jest interpretacja jednego z internautów.

Wg. niego chodzi o to, że ci chłopacy to geje, a ta dziewczyna jest tylko ich wyobrażeniem. Jadą do vegas, gdzie uświadamiają sobie, że mogą żyć bez dziewczyn i swoja wyimaginowaną koleżankę zostawiają w tym mieście.

ups, to nie ten teledysk
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów