to... a więc... nie po prostu kurwa nie wiem jak to skomentować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to... a więc... nie po prostu kurwa nie wiem jak to skomentować
Ludzie to nie jest normalna kontynuacja robiona przez Camerona. Tylko przez wytwórnie filmową(Asylum) znaną z shitu typu "Sherlock vs dinozaury" czy "Paranormal Etnity"
@Up
Która dodatkowo lubuje się w nakręcaniu marnych podróbek znanych filmów.
I tak np zamiast Transformers'ów, mamy transmorphers'ów. Zamiast "piraci z karaibów", mamy "piraci z wyspy skarbów". "2012" to u nich "2012: koniec świata", a "Terminator: ocalenie" to "The terminators"
Która dodatkowo lubuje się w nakręcaniu marnych podróbek znanych filmów.
I tak np zamiast Transformers'ów, mamy transmorphers'ów. Zamiast "piraci z karaibów", mamy "piraci z wyspy skarbów". "2012" to u nich "2012: koniec świata", a "Terminator: ocalenie" to "The terminators"
Eh.. A już myślałem że będą płynąć jakimś kutrem i nagle wyskoczy nagi Leonardo DiCaprio z tajtatanikiem pod stopami i siłą woli rozjebią kuter o skałę lodową i będzie trzecia część. Tak jak ktoś już tu napisał III Powrót Góry Lodowej .
Zawsze mogło się skończyć w Smoleńsku.
Czy to są ci sami artyści co stworzyli "Mega Shark vs Giant Octopus"? Holy shit!
moze w tej czesci wreszcie kate wpusci leonardo na plywajace drzwi...
Pener666 napisał/a:
bez "dikarpio" to chuj a nie tajtanik
kupa gówna - bez "boskiego Leo" to już nie tytanik! Pener ma rację-polać mu!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów