Szyba w volvo nie do rozbicia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Szyba w volvo nie do rozbicia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
pewnie mp 40 by sobie poradził
Po obejrzeniu tego filmiku nasuwa mi się tylko jeden wniosek, mogli zadzwonić po Polaka. Szyba by była cała i auto otwarte...
@szer.Lucjan
combi to jedyne słuszne nadwozie
combi to jedyne słuszne nadwozie
szyby takie same jak w oplu omedze, mercedesie s-klasie i 7er. nie do zajebania.
Pastel napisał/a:
Uwaga! Germański! Wyłączyć głośniki!
Uwaga! Masz zero pojęcia ! To jest holenderski kolego...
Pamiętam jak rozbierałem jakiś stary regał - meble z lat 80-tych. Chciałem szybę rozbić - 40x40 cm. Dwa klocki pod szybę (tak żeby środek był w powietrzu) i młotek który był w rodzinie chyba od mojego urodzenia, czyli wtedy pewnie jakieś 25 lat. Pierwsza szyba poszła prawie bez przeszkód - druga tak jak na filmie, klilka coraz mocniejszych uderzeń i skończyło się złamanie drążka od młotka tuż przy obuchu (czy jak to się zwie). Szyba poszła dopiero po uderzeniu kluczem szwedzkim - bez problemów .
szvagier, Wszyscy są święcie przekonani, że to Holenderski czy Duński, dla mnie to jednak 100% szwedzki, a konkretnie Skåne ( lub inny z ich niezrozumiałych dialektów ), czyli trochę duńska odmiana tego języka Poza tym typowe szwedzkie żółte blachy:)
@matiqq
Każda szyba hartowana jest tak samo łatwa do rozjebania. Nie ważne czy to Volvo czy Samara, lekkie puknięcie i po sprawie.
Każda szyba hartowana jest tak samo łatwa do rozjebania. Nie ważne czy to Volvo czy Samara, lekkie puknięcie i po sprawie.
spiepszaj_dzbanie @
i tu się kurwa mylisz.
są szyby hartowane ale klejone czyli podwójne (bmw)
podwójne z folią przyciemniającowzmacniającą
oraz wzmacniane siatką. (audi)
a takiej szyby to za huja punktakiem nie zbijesz.
PS. napisałem i zobaczyłem dokładniej twój profil, pozdro "pożyczaczu" ja kilka (dziesiąt) razy otwierałem min. omega, e36, voyager, s kalsa, peugeot8007 i tigra ale najciężej było otworzyć omege bo robiłem to 1 raz i nie wiedziałem o podwójnym zamku (nie kradłem a otwierałem, często baba wychodząc z auta zapomina, że to nie kuchnia, a do drzwi potrzeba klucza... który leży w bagażniku.
tak, w mojej e38 zatrzasnęła kluczyk w kufrze... elektrycznym... a w tunelu lodówka więc bez szans na dostanie się inne niż wiercenie pod zamkiem bo i tak całe auto zatrzaśnięte
no po 10 czy 12 akcjach powyłączane mam auto zamykanie
i tu się kurwa mylisz.
są szyby hartowane ale klejone czyli podwójne (bmw)
podwójne z folią przyciemniającowzmacniającą
oraz wzmacniane siatką. (audi)
a takiej szyby to za huja punktakiem nie zbijesz.
PS. napisałem i zobaczyłem dokładniej twój profil, pozdro "pożyczaczu" ja kilka (dziesiąt) razy otwierałem min. omega, e36, voyager, s kalsa, peugeot8007 i tigra ale najciężej było otworzyć omege bo robiłem to 1 raz i nie wiedziałem o podwójnym zamku (nie kradłem a otwierałem, często baba wychodząc z auta zapomina, że to nie kuchnia, a do drzwi potrzeba klucza... który leży w bagażniku.
tak, w mojej e38 zatrzasnęła kluczyk w kufrze... elektrycznym... a w tunelu lodówka więc bez szans na dostanie się inne niż wiercenie pod zamkiem bo i tak całe auto zatrzaśnięte
no po 10 czy 12 akcjach powyłączane mam auto zamykanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów