Szyba w volvo nie do rozbicia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Szyba w volvo nie do rozbicia
pewnie mp 40 by sobie poradził
Pastel napisał/a:
Uwaga! Germański! Wyłączyć głośniki!
szyby takie same jak w oplu omedze, mercedesie s-klasie i 7er. nie do zajebania.
Uwaga! Masz zero pojęcia ! To jest holenderski kolego...
Pamiętam jak rozbierałem jakiś stary regał - meble z lat 80-tych. Chciałem szybę rozbić - 40x40 cm. Dwa klocki pod szybę (tak żeby środek był w powietrzu) i młotek który był w rodzinie chyba od mojego urodzenia, czyli wtedy pewnie jakieś 25 lat. Pierwsza szyba poszła prawie bez przeszkód - druga tak jak na filmie, klilka coraz mocniejszych uderzeń i skończyło się złamanie drążka od młotka tuż przy obuchu (czy jak to się zwie). Szyba poszła dopiero po uderzeniu kluczem szwedzkim - bez problemów .
szvagier, Wszyscy są święcie przekonani, że to Holenderski czy Duński, dla mnie to jednak 100% szwedzki, a konkretnie Skåne ( lub inny z ich niezrozumiałych dialektów ), czyli trochę duńska odmiana tego języka Poza tym typowe szwedzkie żółte blachy:)
@matiqq
Każda szyba hartowana jest tak samo łatwa do rozjebania. Nie ważne czy to Volvo czy Samara, lekkie puknięcie i po sprawie.
Każda szyba hartowana jest tak samo łatwa do rozjebania. Nie ważne czy to Volvo czy Samara, lekkie puknięcie i po sprawie.
są szyby hartowane ale klejone czyli podwójne (bmw)
podwójne z folią przyciemniającowzmacniającą
oraz wzmacniane siatką. (audi)
a takiej szyby to za huja punktakiem nie zbijesz.
PS. napisałem i zobaczyłem dokładniej twój profil, pozdro "pożyczaczu" ja kilka (dziesiąt) razy otwierałem min. omega, e36, voyager, s kalsa, peugeot8007 i tigra ale najciężej było otworzyć omege bo robiłem to 1 raz i nie wiedziałem o podwójnym zamku (nie kradłem a otwierałem, często baba wychodząc z auta zapomina, że to nie kuchnia, a do drzwi potrzeba klucza... który leży w bagażniku.
tak, w mojej e38 zatrzasnęła kluczyk w kufrze... elektrycznym... a w tunelu lodówka więc bez szans na dostanie się inne niż wiercenie pod zamkiem bo i tak całe auto zatrzaśnięte
no po 10 czy 12 akcjach powyłączane mam auto zamykanie
i tu się kurwa mylisz.
są szyby hartowane ale klejone czyli podwójne (bmw)
podwójne z folią przyciemniającowzmacniającą
oraz wzmacniane siatką. (audi)
a takiej szyby to za huja punktakiem nie zbijesz.
PS. napisałem i zobaczyłem dokładniej twój profil, pozdro "pożyczaczu" ja kilka (dziesiąt) razy otwierałem min. omega, e36, voyager, s kalsa, peugeot8007 i tigra ale najciężej było otworzyć omege bo robiłem to 1 raz i nie wiedziałem o podwójnym zamku (nie kradłem a otwierałem, często baba wychodząc z auta zapomina, że to nie kuchnia, a do drzwi potrzeba klucza... który leży w bagażniku.
tak, w mojej e38 zatrzasnęła kluczyk w kufrze... elektrycznym... a w tunelu lodówka więc bez szans na dostanie się inne niż wiercenie pod zamkiem bo i tak całe auto zatrzaśnięte
no po 10 czy 12 akcjach powyłączane mam auto zamykanie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów