18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
NiggaFromNR 2010-11-15, 23:10 1
zabkagdynia napisał/a:

Ty pewnie jesteś królem naszej-klasy.

Ty pewnie jestes krolem tylko na swoim kompie bo Cie bija na podworku
Zgłoś
p................x 2010-11-15, 23:37
NiggaFromNR,

ty pewnie też. chuj z tym, pokochajcie się na pw.

walki, gdzie w grę wchodzą emocje są najlepsze jebać technikę, byle wygrać.
Zgłoś
NiggaFromNR 2010-11-15, 23:41 1
pierdolone dzieci neo zawsze sie gdzies wpieprza...

mi sie najbardziej podobaja walki gdzie jest ajwiekszy rozpierdol ;D i najwiecej krwi. bo duuuza wiekszosc sztuk walki jest w miare "humanitarna"
Zgłoś
Harry Pojeb 2010-11-16, 0:21
Jontek łap za widły!! To Ogr!
Zgłoś
Dimonsta 2010-11-16, 5:07
...a teraz mały przerywnik satyryczny dla rozluznienia atmosfery...
dziękuję i wracamy do walki...
Zgłoś
serdel1 2010-11-16, 7:35
Nowa odmiana wrestlingu ?
Zgłoś
Smoke25 2010-11-16, 10:29
dobra walka
Zgłoś
Barmanix 2010-11-16, 14:29 3
NiggaFromNR napisał/a:

walka jak ta lala ;D pewnie w nagrode jest kromka starego chleba, miska wody i schylenie sie po mydlo

ps. fuck facebook!! to portal dla ciot.

Dziwni mnie po co opowiadasz swoje przykre doświadczenia
I co na to wszystko twój chłopak?
Zgłoś
HeRand 2010-11-16, 15:03
0:57 "eat shit"
Zgłoś
NiggaFromNR 2010-11-16, 15:14
sadze ze Twoja matka bardziej przypomina chopaka od Ciebie. i sadze rowniez ze chetnie bys ja sam zajebal jakys mial dostac taka nagrode zycze CI dlugiej i bolesnej smierci zjebie

peace! ;D
Zgłoś
Barmanix 2010-11-16, 17:12

NiggaFromNR napisał/a:

sadze ze Twoja matka bardziej przypomina chopaka od Ciebie. i sadze rowniez ze chetnie bys ja sam zajebal jakys mial dostac taka nagrode zycze CI dlugiej i bolesnej smierci zjebie

peace! ;D

Czytam to chyba z 5 raz i nie wiem o co ci dziewczynko chodzi, piszesz coś o jakimś sadzeniu czegoś, jesteś ogrodniczką zapewne. Ale dalej to jakiś bełkot.
Wiem jedno - pisząc na temat jebanych (mamusia wie skurwielu, że używasz takich słów?? ) dzieci neo w 2-gim poście na tej stronie, niewątpliwie miałeś na myśli siebie, choć wiek już niby dorosły to jeszcze sieczka z piachem we łbie i słoma w butach, ale natury nie oszukasz... niestety.
Zgłoś
p................x 2010-11-16, 17:20 1
NiggaFromNR,

kozak w necie, frajer w świecie?
Zgłoś
Arti17 2010-11-16, 20:29
Ale właściciel się rzucił bronić swojego bambusa, w końcu ktoś musi zapierdalać na jego plantacji, czy tam w jego kopalni.
Zgłoś
Eminus 2010-11-16, 20:50
Jak ktos wyzej chcial film na facebooka - wystarczy wkleic link do tematu ;p
sadistic.pl/to-jest-walka-vt55868.htm?ref=nf
i wybrac miniaturke
Zgłoś
NiggaFromNR 2010-11-16, 21:40
jakby sie frajernia nie przypierdalala o nic to by nie bylo calej gadki. i mam slowo dla wszystkich gleboko urazonych moimi wypowiedziami: nie podobaja sie? to wypierdalac!

Barmanix jesli jestes zbyt glupi zeby nie zauwazyc ze nie daje polskich znakow dla zwyklej wygody pisania to musisz byc jeszcze bardziej tepy niz myslalem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem