📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Darson napisał/a:
A co oni tam buduja na miejscu WTC?
Skoro tylu tam Polaków, to zapewne kolejny kościół.
Darson napisał/a:
A co oni tam buduja na miejscu WTC?
z tego co wiem to Biedronkę
Pozdychali i chuj im w dupe... głupi amerykanie...
i powiadają że pamiętają?
polecam filmiki na YT: "wezwanie do przebudzenia" i "mroczne tajemnice bohemian grove" można zobaczyć jak Ameryka plus najważniejsi ludzie na świecie świetnie się bawią i robią sobie co chcą, nazywają kogo chcą terrorystą itp. itd.
Takewon napisał/a:
Ponoć muzułmani chcieli meczet tam postawić w miejscu byłego WTC
Obok, na wypadek powtórki z rozrywki chcieli siedzieć na pierwszych fotelach(nie samolotu).
Cała prawda o zamachach z 11 września 2001 roku...
Widać nawet członka Al-Kaidy, odpowiedzialnego za zamach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów