Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale upasiona foka. Dałbym takiej ogródek do przekopania.
niedziela wolna,
lepiej wracaj do zmywaka bo szef ci pierwszy skopie
Ciekawi mnie reakcja gdyby to facet zapierdolił kobiecie.
Kobieta strzeliła faceta. Reakcje: hoho, hihi, hehe...
Ciekawi mnie reakcja gdyby to facet zapierdolił kobiecie.
Facet, który gra na zawodach tej rangi( najwyższej) trafia, serwując, w chustkę do nosa rozłożoną w dowolnej części kara.
Chętnie zobaczę materiał z takich zawodów, na którym facet po raz drugi trafia babkę.
Idźcie sobie kiedyś do profesjonalnej kuchni i zobaczcie kto tam pracuje. Pamiętam jak w Krakowie powstała jedna z pierwszych bud z kebabem, przy sklepie Adidasa na Grodzkiej. Trzech rasowych kozofilów potrafiło ulepić kilka porządnych kebsów na minutę. Jakiś czas później sobie ten sklep po prostu kupili bo trzepali na tym taką kasę że szkoda gadać. Ostatnio naszło mnie na kebsa i poszedłem do takiej budy niedaleko Jubilata. Trzy kobiety tam zatrudnione właściwie to przeszkadzały sobie w pracy i były w stanie wydać jedno danie na kilka minut. Więc nie wysyłajcie ich do garów bo pomrzemy z głodu
to się jada ?
Te gościu, ale to Ty gdzieś mówiłeś, że podobają Ci się faceci, a teraz marsze komuś wypominasz? Ponoć kryptogeje to najwięksi hipokryci.
Sytuacja zabawna, ale kto nigdy niczego nie spierdolił w podobnej sytuacji, niech pierwszy rzuci we mnie piłką tenisową. Z tuzin podobnych akcji miałem, jest co wspominać przy piwku.
jesteś pedałem!
jesteś pedałem!
Kurwa, normalnie mistrz ciętej riposty z Ciebie. To nie ja na tym forum pisałem, że podobają mi się faceci, nie pamiętasz tego?
Ps. Tak przy okazji, w języku polskim zdanie zaczynami wielką literą.
Kurwa, normalnie mistrz ciętej riposty z Ciebie. To nie ja na tym forum pisałem, że podobają mi się faceci, nie pamiętasz tego?
Ps. Tak przy okazji, w języku polskim zdanie zaczynami wielką literą.
lube was trolować, mam z was ubaw jak się pocicie przy pisaniu hłłeełe
wasze wkurwy mnie karmią
jak odpisujecie te wypociny wkurw hłełe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów