📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ręką chuja nie oszukasz
Tak kurwa, Grubson. Grubson zacytował sobie tekst stary jak świat, bo pasował mu do piosenki, zapewne nie miał zamiaru wywołać tym jakiejś rewolucji, a joł-ziomale teraz mówią: "łał, tekst Grubsona"! Dobrych parę lat temu przyjebała się do mnie na jakimś czacie głupia pipa, która stwierdziła, że na pewno słucham SOAD, bo miałem nick fuck the system, a oni mieli taką piosenkę :/ Tak samo zresztą jak ktoś wrzuci stary jak świat tekst pod obrazek na demotach a potem ktoś Ci mówi "było na demotach".
DarkRiser a ty sie naucz czytać tytuły działu. Nie widze kurwa działo aforyzmy widze za to dział kawały do której wrzuca sie kawały.
"łykaj to, czas nie kutas - brak mu opcji stawania w atrybutach" - Rahima któryśtam kawałek
czas nie pyta w miejscu nie stoi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów