Spoko dziewczyna, wie kogo, znaczy co ratować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
przecie na takim stole jest jakies chujowe szkło.... wiadomo ze sie stłoczę. jak by taki kawal by mu w gardło wszedł bylo by o 1 debila mniej(a 5 by sie bało)
impreza hahahahha "mezczyzna" abaahahhaha leze kurwa
toz to widac ze to kurwa wiejskie party z gimnazjum a ze wodka sie leje to sie drze bo kurwa mieli max 2 butelki bo wycyganili zeby im jakis zul kupil i chuj
toz to widac ze to kurwa wiejskie party z gimnazjum a ze wodka sie leje to sie drze bo kurwa mieli max 2 butelki bo wycyganili zeby im jakis zul kupil i chuj
chuj ze stołem, chuj z jego nogą
Ale wódka LECI
W sumie to swoim debilizmem zasłużył sobie.
Po drugie jak się już rozjebało coś to lepiej ratować to co jeszcze zostało w tym przypadku rzecz bezcenna na wiejskiej imprezie gdy już wszystkie sklepy zamknięte a najbliższy całodobowy jest minimum 10km drogi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów