18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
skywalker75 2022-03-14, 18:50 1
Karma go dopadła za złorzeczenie na Ukrainę

czarna fortuna
Zgłoś
Ronoaro 2022-03-14, 18:55
Chłopaki po zakupie paru flaszek dostali "małpiego rozumu" ze szczęścia. Kurwa jak dzieci... nierozgarnięte debile.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
gabriel0 2022-03-14, 18:55 12
skywalker75 napisał/a:

Karma go dopadła za złorzeczenie na Ukrainę

Zmienisz zdanie jak przyjdzie ci dostać się do szpitala i cię wypierdolą, bo dowiesz się że miejsce jest, ale zarezerwowane na ukraińców.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
baronturbina 2022-03-14, 19:04
Hahaha jebani szmaciarze! Mógł sobie ryj pociąć tym szkłem a odrazu by mu odkaziło.
Zgłoś
przedwczoraj 2022-03-14, 19:36 17
Pomijając głupi komentarz kierującego. Czy wy nie jesteście w stanie zrozumieć, że Ukraińcy jeszcze bardziej niż ruskich nienawidzą Polaków? Nigdy ie wołali rezać ruskich ale zawsze Polaków. Chuj wam w dupe naiwni idioci.
Zgłoś
Szangti 2022-03-14, 19:39 11
Banderowców i ruskich mi nie szkoda.
Zgłoś
marcino_zly 2022-03-14, 20:24
Co za dzban. Debil. Idiota.
Nosz kurwa
Zgłoś
korowiow777 2022-03-14, 20:32 1
Niedrgnięcie ręki kamerzyście przy rozjebaniu wódy wzmacnia u mnie przekonanie że to fejk na tiktoka (mi by telefon z rąk wypadł ...)

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
cormax19000 2022-03-14, 21:27 2
Wyrośnięte nie dorośnięte wieczne dzieci, spierdolili za granice bo w polszy wyroki lub alimenty. To za tygodniowe wynagrodzenie przy zbiorach czegoś ? To wydali na chlanie i jeszcze to spierdolili, debil dał debilowi taki zestaw
Zgłoś
epening 2022-03-14, 23:13
Slava Ukrainie
Zgłoś
NataliaW 2022-03-14, 23:57 6
Żyją jeszcze w Polsce ludzie którzy jako dzieci uciekli z pod siekier rezunow ukraińskich, widzieli jak rąbali i gwałcili matkę, ojca krzyżowali a rodzeństwo nabijali na sztachety. Tacy ludzie w Polsce są i mają pełne prawo by mowic że jebać Ukrainę i banderowców.
W 39 Ukraińcy witali sowietów kwiatami a Polaków pomagali ładować na Sybir. Niech dziś też witają ich kwiatkami. W koncu to jedno i to samo ruskie prawosławne ścierwo piszące cyrylicą.

Tak to pisałam ja ruska onuca
Zgłoś
t................e 2022-03-15, 4:35
NataliaW napisał/a:

Tak to pisałam ja ruska onuca

Wypolerowałaś już berła bohaterskich towarzyszy broni co się za cywilami chowają i dzieci mordują? Czy taka z ciebie miłośniczka historii że tylko dupę nastawiasz wspominając dzieje Europy i swojego pradziadka z Wermachtu
Zgłoś
jkllll485 2022-03-15, 6:47
Jak słyszę ten śmiech i widzę tą chłopską spedaloną mordę to jprd gówno w dupie dalej się chowa
Zgłoś
Mokebe 2022-03-15, 14:14
Anal_Intruder_69 napisał/a:

"j***ć Ukrainę i putina"... Nie rozróżnia, czy jest aż takim idiotą? Już widzę, jak ten piździelec ze spodniami wrzynającymi się w dupę i "influencerską bródką" by się zachował, gdyby ktoś zrobił taki rozpie**ol u nas jak ruskie na Ukrainie... p*zda nawet wózka sklepowego nie ogarnia, ale pysk niewyparzony. j***ne bananowe dzieci.

No i chuj, też bym spierdalał pierwszy spierdalał z tego kurwidołka

Zgłoś
Owca90 2022-03-15, 14:42 1
Mokebe napisał/a:

No i chuj, też bym spierdalał pierwszy spierdalał z tego kurwidołka

bez mamusi daleko bys nie uciekl.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów