18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Toksyczny związek
Flodzia • 2022-10-07, 8:55
Znów nie opuściłeś deski z kibla

Tak na serio to kobita odkryła że mąż ma ruchadełko na boku i się zdenerwowała troszkę. Kobieta jest poszukiwana przez policję.
Zgłoś
kamilja 2022-10-07, 12:08 2
Flodzia napisał/a:

Tak na serio to kobita odkryła że mąż ma ruchadełko na boku i się zdenerwowała troszkę. Kobieta jest poszukiwana przez policję.

A co, chcą ją przeprosić w jego imieniu?
Zgłoś
Polacco Sivusco 2022-10-07, 12:08 14
Nawet jak już go ostrzeliła, jeszcze musi pierdolić...Nawet przed śmiercią koleś nie mógł poczuć tej ulgi, że to już koniec męki na tym łez padole

eeee, szkoda gadać...
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-10-07, 12:09 3
Wstalodziany napisał/a:

Po pierwszej kulce powinien udawać martwego. Może nie dostał by następnych i uniknął całego tego pierdolenia

Fakt, te następne kulki były najgorsze

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
SmokingPigeon 2022-10-07, 12:16 4
edek_kotek napisał/a:

Pokaże ten film mojemu facetowi

Masz faceta i chwalisz się tym chłopie na sadolu?
Zgłoś
siwysiwers 2022-10-07, 12:21
Ile dostał kulek? Bo chyba klamka jej się zacięła na moje.
Zgłoś
wlazidup-Krzysztof 2022-10-07, 12:34
mógł zostać antynatalistą a został martwym spermiarzem
Zgłoś
glidechris 2022-10-07, 14:06
Kredyt mieli i nie wiedziała jak się uwolnić taka prawda !!!

a i dodam , że gdyby facet miał jeszcze siły, to by Kurwe złapałą i kark skręcił, ja bym tak zrobił
Zgłoś
p47 2022-10-07, 14:09
Po co szukać? Jest na video.
Zgłoś
pytolsky 2022-10-07, 14:44
Ten filmik powinni pokazywać każdej babie przy wejsciu na strzelnicę, że nie jest ważna wyłącznie umiejętność celnego strzelania ale i kompleksowej obsługi broni
Zgłoś
andrzejrobert75 2022-10-07, 15:28 1
unpleasant napisał/a:

Miłość jej wszystko wybaczy ... jak dobrze popłacze to może i sędzia też.

Jak będzie sędzina(sędziczkolożka) to on winnym zostanie.
Zgłoś
PoważnyDemokrata 2022-10-07, 15:29
Pewnie mu nie dawała.
Tylko ja czekalem az sobie odstrzeli palec?
Zgłoś
yankers 2022-10-07, 15:42 3
baronturbina napisał/a:

Kurwa hahah babka albo nieudolna albo klamka zajebana. To i to. Wygląd a na jakiś boczny zapłon W stanach z tego się na szkodniki poluje.
JanJankowski ma jedną jednyną matkę ! Matkę rossiję. A tam się sra do dziury w ziemi więc nie sadzę żeby kiedykolwiek kibel widział.

Ten pistolet w powiększeniu wygląda na Berette 92 lub Tanfoglio HC, oba dość popularne.
Wygląda to tak jakby łuska jej się zablokowała, bo też poklatkowo na oryginale który ma nieco lepsza jakość, nie widać aby wypadała.
Zgłoś
Cipczan 2022-10-07, 16:17 2
Piękny strzał. O chodzeniu i ruchaniu może zapomnieć.
Zgłoś
Wiewór 2022-10-07, 17:05 2
Ale pizda. Chłop lezy i zdycha a ta jeszcze mu pierdoli za uszami żeby mieć ostatnie słowo

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
garota 2022-10-07, 18:57
Czarna krew...dostał w wątrobę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów