18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Tolerancyjni Żydzi
stefan szufla • 2013-01-06, 23:18
Filmik pokazujący jak żydzi sa bardzo tolerancyjni wobec innych

Ja widzę tylko jedno rozwiązanie na ten wspaniały naród
A jak było to wyjebać
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
keyq 2013-01-07, 2:29 6
Tak mi się jakoś przypomniało:

Zgłoś
wortor 2013-01-07, 4:00 1
osobiscie jestem dumny z zyda ze zabil jezusa, tzn boga, tzn ducha swietego, tzn gadajacego weza, tzn 900 starca, tzn coklwiek katolskie psy sobie wymysla.

Tak jestem pijanym lewakiem i wlasnie wracam trzepac ogladajac urbana. papatki :***
Zgłoś
a................n 2013-01-07, 4:39
Ja pierdole...pijany, krzyczący Żyd...my to raczej nie szanujemy ich za inne tematy, co nie? tak sobie myślę, że jeśli w takich np. stanach jest coś takiego jak sadistic i trafia tam taki film z Polakiem w roli głównej to co oni sobie muszą o nas myśleć?
Zgłoś
geza1927 2013-01-07, 5:06 11
O czym tu gadać...
Żydzi byli i zawsze będą największymi rasistami tego świata, i niech nie wybielają się wojną.
Złodzieje, rasiści, chytrusy a zarazem sknery, żadnego poszanowania dla innych religii, wiadomo że nie wszyscy, ale za dużo im się wybacza gdy tylko wspomną o wojnie.

Tutaj odpowiedź od starszego człowieka który trochę w swoim życiu przeżył i zobaczył.
Zgłoś
MrBadyl92 2013-01-07, 12:10 13
Hitler ich za malo spalil swiete kurwa slowa
Zgłoś
L................k 2013-01-07, 21:17 2
Borsuk1987 napisał/a:

@up

POLAĆ MU DOBRZE GADA!!

Idź być żydem gdzie indziej...

Co do żydów - wszystkich do pieca. Bez wyjątku. Te karaluchy mają wyprane mózgi od małego i nic już ich nie zmieni...

Oczywiście jest jedna, bardzo skuteczna metoda, a nazywa się ona "Eksterminacja".
Zgłoś
Viking87 2013-01-08, 0:57 4
Jestem wrogiem każdej religii, bo uważam ze każdy człowiek po to ma mózg żeby używal go samodzielnie. Ale jeżeli już rozprawiac się z religią to z zachowanie stylu poziomu i inteligencji - dee facto odwrotnie niz to pejsate scierwo. Fakt ze Polacy nie rzadko zachowuja się tak samo- kiedy narodowcy wykopują ciapatych z targowiska czy dzielnicy zachowują sie podobnie- agresja prymitywna przemoc... baardzo brzydko. Ale jest drobna różnica tycia- to nasz kraj i od kad tylko są wieści w historii to byla i jest nasza ziemia- a oni to banda kozojebczych nomadów, którym amerykańce i brytole stworzyli państewko na terytorium innego ludu. Patrząc na żydków zawsze przypomina mi się "Bieboska komedia". Natomiast jako spadkobierca slowiańskich tradycji, dla zasady tych pejsatych nabijałbym na pal.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem