Tomasz Knapik i historia jego przezwiska.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Tomasz Knapik i historia jego przezwiska.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po chuj ta cenzura? tylko tępy osioł nie zauważy że to z TVN, a jeśli zamazane z innych powodów to gratulacje za hejtowanie - Polska górą ! żenada...
Polecam obejrzenie filmików z tym panem po paleniu. Bania jest niemożebna, jeśli ktoś podatny:)
na jutubie jest film "zawód lektor" zobaczcie sobie - jest znacznie więcej głosów które znamy tylko z yy... głosu
Lektorzy - Encyklopedia Głosów - biografie, artykuły, wywiady, bak głosów - ZAPRASZAM
kocanblog.blogspot.com/2011/07/spis-tresci.html
Polecam także film na YouTube
Lektorzy - Magia Polskiego Głosu
kocanblog.blogspot.com/2011/07/spis-tresci.html
Polecam także film na YouTube
Lektorzy - Magia Polskiego Głosu
Rozumiem hejting TVN-u, że pewnie nie możesz wytrzymać patrząc na logo żydowskokomunistycznej stacji ale wycinanie znaczków TVN-u i DDTVN jest kurwa żałosne...
ze Strażnika Teksasu
siwers3 napisał/a:
@up Nie zesraj się z tym hejtem do TVN'u.
Pozer...
Parę lat dłużej pożyjesz to zrozumiesz baranie jeden
davemet napisał/a:
Parę lat dłużej pożyjesz to zrozumiesz baranie jeden
@up Sam jesteś kurwa baran jak myślisz że mając 26 lat możesz prawić takie jebane frazesy. Faktycznie kurwa przeżyłeś wojnę, okupację komunizm i walczyłeś z Niemcami pod Grunwaldem. Jak ja kurwa nienawidzę takich debili z TV SRAM...
jarecki93 napisał/a:
@up Sam jesteś kurwa baran jak myślisz że mając 26 lat możesz prawić takie jebane frazesy. Faktycznie kurwa przeżyłeś wojnę, okupację komunizm i walczyłeś z Niemcami pod Grunwaldem. Jak ja kurwa nienawidzę takich debili z TV SRAM...
Ale kto tu pisze coś o wojnie czy okupacji? Nie unoś się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Wracaj do oglądaniu tefaueniku lemingu na garnuszku mamusi. Bez odbioru.
O ja npierdole ja sie go normalnie boje
Knapik pracował kiedyś na polibudzie warszawskiej. Pewnego razu zdarzyło się tak, że wykładowcy, który miał pilnować na kolokwium coś wypadło i musiał go zastąpić właśnie Knapik. Studenci jak to zwykle bywa mocno zapili przed sprawdzianem i jak tylko Knapik zaczął coś mówić, to jeden z nich nagle wypalił: "kurwa, wyłączcie ten telewizor..."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów