Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale koleś który to montował mógł sobie odpuścić tą zjebaną emo muzykę.
chuj wam do jego religii, lepsze to niż skłonności polityczne, bo on przynajmniej nie kryję się z tym, że jest człowiekiem religijnym i tak został wychowanym, swoim zachowaniem daje dobry przykład a nie burdami i nienawiścią robi sobie promocje, prowokowaniem innych, dla niego jest to praca a zarazem jego życie, dążąc treningami i swoja charyzmą a nie pierdoleniem o innych bokserach jacy to są nieudolni i jak by im wpierdolił a, że Bóg mu daje sile i jest z nim związany od zawsze to wyłącznie i jego sprawa przy okazji mówiąc o tym i się nie wstydząc co do niego samego, miał piękne walki ale wątpię żeby zdobył mistrza w ciężkiej bo samym sercem i wiarą nie wygra choć mu tego życzę, ale szacunek trzeba mieć za jego karierę i jakim jest człowiekiem, amen
Tak, jest taki oryginalny jak 99% innych bokserów. Wszyscy jacy to oni kurwa nie są religijni... Ja rozumiem, że można być religijnym ale po kiego czorta od razu wypowiadać się u tego szatana Rydzyka?!
Tak, jest taki oryginalny jak 99% innych bokserów. Wszyscy jacy to oni kurwa nie są religijni... Ja rozumiem, że można być religijnym ale po kiego czorta od razu wypowiadać się u tego szatana Rydzyka?!
Chce to się wypowiada proste i logiczne, może ma takie poglądy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów