Jazda na deskorolce w wykonaniu niewidomego deskorolkarza!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to za kawałek w tle?
chyba nie widział żadnej przeszkody żeby jeździć na desce
brawa dla chłopaka w polsce nie ma opcji na takie cos bo jakby jakims cudem udało sie zbudowac skatepark ( po wielu latach pisania petycji i blagania wladz miasta ze strony jzu olschoolowych skaterów ktorzy juz dawno nie smigaja ale nadal walcza lol ) to :
1. Slepemu patusy by ukradly deske
2. Nie miałby gdzie jezdzic po tygodniu bo menele pokradliby rurki i wszelkie rzeczy nadajace sie na złom.
3. dojazd na skatepark by byl tak trudny ze 8 razy by pomylil tramwaj lub autobus
4. gdyby zrezygnował z chodzenia na skatepark i uiszczania opłaty to po roku moglby finansowac badania nad przeszczepem oczu od swin dla ludzi ( bo jest fest drogo lol)
1. Slepemu patusy by ukradly deske
2. Nie miałby gdzie jezdzic po tygodniu bo menele pokradliby rurki i wszelkie rzeczy nadajace sie na złom.
3. dojazd na skatepark by byl tak trudny ze 8 razy by pomylil tramwaj lub autobus
4. gdyby zrezygnował z chodzenia na skatepark i uiszczania opłaty to po roku moglby finansowac badania nad przeszczepem oczu od swin dla ludzi ( bo jest fest drogo lol)
No i najlepsze ... jebany działa jak nietoperz Non stop tam coś piszczy i tak się porusza
@pika - dostałby mandat za zakłócanie ciszy nocnej
@wicz88 - 'Where the heart is' Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen
@wicz88 - 'Where the heart is' Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen
Odpowiadając na pytanie kolegi kilka linijek wyżej i innych.
Zwykli ludzie tacy jak my nie robią tego typu rzeczy, bo nie byli by w tym wyjątkowi bez ciężkiej pracy przez kilka lat i talentu wyssanego z cyca matki, a taki chłopaczyna co stracił wzrok może przejechać się 2 razy po skateparku i już jest wyjątkowy bo to pierwszy ślepy który to robi..
Jestem ciekaw co będzie następne, był już beznogi parkourowiec, ślepy deskorolkarz, nieruszający się zapaśnik, to może teraz hmm... bez ręki pingpongista i też będzie w tym pierwszy i wyjątkowy i zrobią o nim pasjonujący filmik, bo jest kaleką...
Litości.
Zwykli ludzie tacy jak my nie robią tego typu rzeczy, bo nie byli by w tym wyjątkowi bez ciężkiej pracy przez kilka lat i talentu wyssanego z cyca matki, a taki chłopaczyna co stracił wzrok może przejechać się 2 razy po skateparku i już jest wyjątkowy bo to pierwszy ślepy który to robi..
Jestem ciekaw co będzie następne, był już beznogi parkourowiec, ślepy deskorolkarz, nieruszający się zapaśnik, to może teraz hmm... bez ręki pingpongista i też będzie w tym pierwszy i wyjątkowy i zrobią o nim pasjonujący filmik, bo jest kaleką...
Litości.
masabitumiczna napisał/a:
Jakbyś znał język language i obejrzał do końca to byś wiedział, że dzięki dźwiękom kółek potrafi wyczuć przeszkody i zakręty...
Chcący się przyjebać zawsze się przyjebie;) Tyle w temacie odnośnie twego głupiego przypierdolenia się!
A odnośnie gościa z filmu...cóż dla mnie jest to fizyczną niemożliwością, nawet jeśli ma się dużo lepiej wyostrzony zmysł słuchu. Żaden inny zmysł nie odda Ci tak odległości od przeszkody jak zmysł wzroku.
@ fantomasik - kto tu się przyjebał?
Zadajesz pytanie do filmu, w którym pada odpowiedź na Twoje pytanie...
A propos zmysłów to pewnie, że lepiej widzieć, ale niektórzy niewidomi świetnie sobie radzą w sytuacjach o których ani Ty ani ja nie mamy pojęcia...
pozdro!
A propos zmysłów to pewnie, że lepiej widzieć, ale niektórzy niewidomi świetnie sobie radzą w sytuacjach o których ani Ty ani ja nie mamy pojęcia...
pozdro!
masabitumiczna napisał/a:
@ fantomasik - kto tu się przyjebał?
pozdro!
Spoko...tak to odebrałem;) Zwracam honor;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów