📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
4:07 w innym ujęciu:
Dobrze tak skurwielom, zachciało się "kotka" dla zabawy to się ma zabawę...
Dobrze im tak! Nad instynktem nie da się w pełni zapanować!
Kurwa jak można tak zacne zwierzęta uczyć głupich sztuczek w cyrku dobrze skurwysyną
mjolnir napisał/a:
skurwysyną
Mnie też możesz nazwać skurwysynem, ale mam dość radykalne poglądy na temat marnowania powietrza przez jebanych nieuków.
A na filmiku nie ma żadnych ataków. Kotki po prostu chciały się pobawić lub wręcz przeciwnie - zasygnalizować, że nie mają ochoty na zabawę i należy się od nich odpierdolić. Gdyby było inaczej, to filmik trafiłby na harda.
Najgorsze, że aby uratować pojebanego kleche zastrzelili lwice. Mogli zostawić sprawy pamubogu.
i prawidlowo wrescie moze czlowiek nie bedzie wpierdala do przyrody jestesmy glupsi od zwierzad
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów