📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Skinol napisał/a:
Każdy mężczyzna powinien przynajmniej raz w życiu pójść na mecz i stanąć na trybunie dopingującej, jeśli poczuje klimat gwarantuje że to nie będzie ostatni jego mecz w "młynie". A jeśli się nie spodoba to może wrócić do zbierania znaczków pocztowych. Pozdrawiam kibiców z całej Polski.
A jak się kurwa piłki nożnej nie lubi?!
Czary napisał/a:
Idź sprawdź czy nie ma cię w kuchni..
Jestem, w Twojej. Nie wracaj zbyt szybko do domu.
jedendwa napisał/a:
A jak się kurwa piłki nożnej nie lubi?!
A co kurwa? Tylko jedna dyscyplina istnieje?
Ruch gra mecz pucharowy w Austrii - ogólnokrajowe gazety austriackie zachwycają się polskimi kibicami, relacja z meczu - wspomniany wynik i strzelcy reszta relacji to opis zabawy polskich kibiców, retoryczne pytania czemu Austriacy na tym meczu tylko siedzieli. W transmisji z meczu kilkukrotnie pokazywani kibice Ruchu, większość głów w ich stronę zwrócona i ogląda doping zamiast meczu. Pochwała polskich kibiców.
Włochy - artykuł o polskich kibicach. Wymienione oprawy pirotechniczne, doping, włożona praca w wykonanie oprawy, zachwyt szczególnie nad pirotechniką.
Czechy, Słowacja - relacje w lokalnych gazetach z polskich meczów niższych lig, zdjęcia kibiców, opraw.
Anglia, Holandia - polscy kibice na wyjeździe - wstyd w gazecie, że Polacy przekrzyczeli ichnich kibiców, w dodatku Holendrzy biją Polaków na własnym stadionie.
Anglia - wyeliminowany problem chuligaństwa na stadionie(choć nie do końca), poza stadionem dalej dzieje się to co się działo wcześniej. Anglia przykładem dla całej Europy jak można walczyć z chuligaństwem. Hipokryzja?
Włochy, Francja, Holandia - ustawki z udziałem noży, maczet, kijów bejsbolowych, pałek teleskopowych.
Polska - raz na 3 lata większa awantura na stadionie. Ustawki obecne, ale stroniące jak tylko można od publiczności, zaangażowani "koledzy kolegów bo się dobrze biją", koledzy z sal treningowych, zawodnicy mma, ochroniarze, 20% to prawdziwi kibice, których interesuje klub. Odpalona raca na stadionie - kara dla klubu, kara indywidualna, zakaz wyjazdowy. Co 3 lata w mediach(po zamieszkach na stadionie) nagonka na kibiców, przedstawianie ich jako bandytów.
Włochy - artykuł o polskich kibicach. Wymienione oprawy pirotechniczne, doping, włożona praca w wykonanie oprawy, zachwyt szczególnie nad pirotechniką.
Czechy, Słowacja - relacje w lokalnych gazetach z polskich meczów niższych lig, zdjęcia kibiców, opraw.
Anglia, Holandia - polscy kibice na wyjeździe - wstyd w gazecie, że Polacy przekrzyczeli ichnich kibiców, w dodatku Holendrzy biją Polaków na własnym stadionie.
Anglia - wyeliminowany problem chuligaństwa na stadionie(choć nie do końca), poza stadionem dalej dzieje się to co się działo wcześniej. Anglia przykładem dla całej Europy jak można walczyć z chuligaństwem. Hipokryzja?
Włochy, Francja, Holandia - ustawki z udziałem noży, maczet, kijów bejsbolowych, pałek teleskopowych.
Polska - raz na 3 lata większa awantura na stadionie. Ustawki obecne, ale stroniące jak tylko można od publiczności, zaangażowani "koledzy kolegów bo się dobrze biją", koledzy z sal treningowych, zawodnicy mma, ochroniarze, 20% to prawdziwi kibice, których interesuje klub. Odpalona raca na stadionie - kara dla klubu, kara indywidualna, zakaz wyjazdowy. Co 3 lata w mediach(po zamieszkach na stadionie) nagonka na kibiców, przedstawianie ich jako bandytów.
d3zet napisał/a:
A co kurwa? Tylko jedna dyscyplina istnieje?
Tylko że ja zacytowałem kolegę który napisał że każdy facet powinien pójść choć raz na mecz...
jedendwa napisał/a:
Tylko że ja zacytowałem kolegę który napisał że każdy facet powinien pójść choć raz na mecz...
Ale nie napisał, że na mecz PIŁKI NOŻNEJ.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów