Upadki, złamania, niech giną!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Upadki, złamania, niech giną!
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Słitaśny PotfUj faktycznie. Pracujesz i wydajesz. Zajebiście. w takim razie jestem równie aktywny jak Ty a nawet nad aktywny.
sam też trenowałem koło dwóch lat i jakoś nic mi się nie stało...
no oprócz złamanego kręgosłupa, ale jakoś działa dalej
no oprócz złamanego kręgosłupa, ale jakoś działa dalej
6Dark6Bartek6 napisał/a:
@Słitaśny PotfUj faktycznie. Pracujesz i wydajesz. Zajebiście. w takim razie jestem równie aktywny jak Ty a nawet nad aktywny.
Nie tylko, to. Dodatkowo uprawiam inne sporty (paintball, ścianki wpinaczkowe, jeźdźę amatorsko Enduro, mógłbym jeszcze podać parę dyscyplin)
Słitaśny PotfUj napisał/a:
Nie tylko, to. Dodatkowo uprawiam inne sporty (paintball, ścianki wpinaczkowe, jeźdźę amatorsko Enduro, mógłbym jeszcze podać parę dyscyplin)
Licytujecie się chłopaki jak dzieci w przedszkolu...
6Dark6Bartek6 napisał/a:
robią coś pożyteczniejszego od Twojego siedzenia na dupie przed komputerem i marnowania tlenu?
od kiedy parkour jest pożyteczny, hę? a poza tym to oni będą tlen marnowali i czas innych osób kiedy jeden z drugim się połamią czy doznają jakiś innych urazów i będą sparaliżowani do końca życia...
to jest dopiero marnotrawstwo
co ma wspólnego parkur z akrobatyką?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów