Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Freedomik 2014-01-03, 4:03 2
Ja akurat w piłkę lubiłem pograć, ale kibicowanie jest faktycznie jakimś podświadomie ukrytym pedalstwem. Nie chodzi tylko o oglądanie gości na murawie, ale też samo to przebywanie z masą chłopów, przytulanie się, pocieranie, skakanie bez koszulek, śpiewanie.

Poza tym lepiej znaleźć sobie własne hobby, samemu uprawiać jakiś sport, czy spędzić czas z rodziną, niż tracić czas na takie coś.
Zgłoś
Kozioł. 2014-01-03, 4:10 4
Pewnie jak grałeś to się kąpaliście razem marzyłeś żeby dotknąć pindola kolegi i teraz masz uraz że ci sie nie udało. Boicie sie kibiców to ich wyzywacie od pedałów a jak przechodzicie obok to głowa w dół i robicie miejsce na chodniku. Najwięcej w necie na kibiców krzyczą ci co im rurki jaja uciskają i nie mieli odwagi sie postawić
Zgłoś
MirekJowisz 2014-01-03, 4:20 2
@Legion 92
Weź nie rozpierdalaj. 1 miejsce w rankingu jakieś stronki zrobione przez typa który ja prowadzi, prosze Cie. I nie, nie mam bólu dupy. Ultraska to sprawy mocno subiektwne i kazdemu podoba się co innego. Jeden woli seprentyn, inny świece dymne, a jeszcze inny skomplikowaną kartoniadę na cześć Dixona Choro
W kazdym razie, nie sądzisz chyba, że jest to jakiś zajebisty zasczyt. Równie dobrze mógł by ten ranking zrobić Zibi Boniek, taka sama wartość.
BTW
Nie sądzisz, że używanie herbu sportowców Legii Ci nie przystoi? Obok White LEgionu to ty chyba nie stałeś Powiesz mi, że chuja wiem? Tak się składa, że żaden ''topboy'' nie afiszuje się tym z jakiej ekipy jest dlatego ktoś kot ma herb NSów na necie wiadomo, że nie jest NSem, Furiatem z WFSów, Tedkiem, Turystą, kolesiem z UZL, Melanż group, itd itd, mając inny herb/logo wiadomo że nie jest kolesiem z Ultra Registi, Ultras Silesii, Ultra Wisły itd, bo nikt się z tym nie afiszuje, ale wiedział byś to gdybyś coś znaczył, więc idź teraz na forum legionistów i poczytaj fajne historie jakie opisuje np Kadyr bądź Woytek, a dorosłym daj żyć
Zgłoś
Szlachcic_Cygański 2014-01-03, 9:00 1
Już mi z rana ciśnienie poszło. Jak ja kurwa nienawidzę środowisk kibicowskich.
Zgłoś
Nejm 2014-01-03, 10:09
Presty napisał/a:

Jaranie się piłka nożna to pedalstwo

Jaranie sie czymkolwiek innym niz baby z kutasami na sadisticu to pedalstwo, pedaly
Zgłoś
johnnybgoode 2014-01-03, 10:47 1
Presty napisał/a:

a Majdan to ciota i chuj
Zgłoś
EdmundKemper 2014-01-03, 11:58
Robią co lubią i co im dobrze wychodzi. A tutaj chyba sami zakompleksieni gówniarze, którzy muszą obrażać innych żeby sami mogli się wybić.

A wierzenie w zadymy na stadionach i "porachunki kibiców" w Krakowie mnie utwierdza w tym, że nasze społeczeństwo z roku na rok coraz bardziej głupieje.
Zgłoś
cwejter 2014-01-03, 12:03 2
całe te gówno bym wyjebał w pizdu
Zgłoś
zippedin 2014-01-03, 12:11
Czuję ból dupy, jak ktoś się na piłce nie zna :<
Zgłoś
songoss 2014-01-03, 12:16
DO: Szlachcic_Cygański czy jak Cię tam inni pniaku zwą-byś spuchł za małego synu wuja szatana!
Zgłoś
Zdzisław2002 2014-01-03, 12:59
MirekJowisz napisał/a:

@Legion 92
Weź nie rozpierdalaj. 1 miejsce w rankingu jakieś stronki zrobione przez typa który ja prowadzi, prosze Cie. I nie, nie mam bólu dupy. Ultraska to sprawy mocno subiektwne i kazdemu podoba się co innego. Jeden woli seprentyn, inny świece dymne, a jeszcze inny skomplikowaną kartoniadę na cześć Dixona Choro
W kazdym razie, nie sądzisz chyba, że jest to jakiś zajebisty zasczyt. Równie dobrze mógł by ten ranking zrobić Zibi Boniek, taka sama wartość.
BTW
Nie sądzisz, że używanie herbu sportowców Legii Ci nie przystoi? Obok White LEgionu to ty chyba nie stałeś Powiesz mi, że chuja wiem? Tak się składa, że żaden ''topboy'' nie afiszuje się tym z jakiej ekipy jest dlatego ktoś kot ma herb NSów na necie wiadomo, że nie jest NSem, Furiatem z WFSów, Tedkiem, Turystą, kolesiem z UZL, Melanż group, itd itd, mając inny herb/logo wiadomo że nie jest kolesiem z Ultra Registi, Ultras Silesii, Ultra Wisły itd, bo nikt się z tym nie afiszuje, ale wiedział byś to gdybyś coś znaczył, więc idź teraz na forum legionistów i poczytaj fajne historie jakie opisuje np Kadyr bądź Woytek, a dorosłym daj żyć

Akurat UltrasWorld jest bardzo popularne wśród kibiców na całym świecie i to mi wystarczy i ten twój ból dupy. Legia kibicowsko najlepsza koniec kropka.

co do tego BTW. A może ja po prostu jestem fanem White Legion? I chuj ci do tego jaki avatar mam. Co za kurwa ludzie do wszystkiego się potrafią dopierdolić.
Zgłoś
kaczus1993 2014-01-03, 14:55
A co ma Ultras do Piłki nożnej, chyba tylko Stadion. Jebać lewaków
Zgłoś
goleszczak 2014-01-03, 15:06
Presty co ty pie**olisz? dlaczego jaranie piłką jest dla ciebie pedalstwem?
Zgłoś
mi6chal 2014-01-03, 20:56 1
Presty napisał/a:

Pewnie w szkole na wychowaniu fizycznym nikt nie chciał mieć ciebie w drużynie.
Zgłoś
Winxia111 2014-01-04, 0:21
Jebać kurwę z łazienkowskiej!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem