📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zsakuł napisał/a:
T-Will,
I'm Shipping Up To Boston - Dropkick Murphys
ale nasraj mu na krzesło i dodaj na sadola
Jestem pewien, że T-Will najpierw odsłuchał dopiero potem dał Ci piwko ;P
a przewrotka Mexesa z ostatniej kolejki to gdzie???
wiele ciekawszych widziałem no ale wg kogoś akurat taka kolejność. Kevin tymi poprzeczkami na pewno ładniej strzelił niż Messi tym wślizgiem po kiwce.
wiele ciekawszych widziałem no ale wg kogoś akurat taka kolejność. Kevin tymi poprzeczkami na pewno ładniej strzelił niż Messi tym wślizgiem po kiwce.
Imm nie wiem czy ogarnąłeś ale to są bramki z LM a nie spotkań międzynarodowych...
@3xup Jak już to Mexesa.
A tych Messiego to powinno nie być, w końcu miało być top25 bramek, a nie akcji...
A tych Messiego to powinno nie być, w końcu miało być top25 bramek, a nie akcji...
Nie chcę trollować, ale futbol, to gra dla ciot i pedałów. W założeniach jest ok, ale to co wyprawiają piłkarze na boisku i cała ta otoczka wokół tego sportu sprawia, że chce mi się rzygać.
Pizkes napisał/a:
Nie chcę trollować, ale futbol, to gra dla ciot i pedałów. W założeniach jest ok, ale to co wyprawiają piłkarze na boisku i cała ta otoczka wokół tego sportu sprawia, że chce mi się rzygać.
Kolejny co go nikt na WFie nie chciał wybrać.... -_-`
The Black Keys - Lonely Boy
Mnie to ciekawi dlaczego ten koleś w 6 min który był za Lessim podniósł ręce.... jak się wpie*dolić w nogi to tylko raz a ta zapomniałem że grali z Barcweloną to dostał by czerwoną....
Carol napisał/a:
@3xup Jak już to Mexesa.
bramki messiego dodane zapewne z powodu, że przeważyły o awansie barcelony (pomijając sędziów). Co nie zmienia faktu, że były chujowe i nasączone hormonami wzrostu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów