18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kaday0 2013-01-02, 22:59
A gdzie bramka Jelenia ? aj auxerre vs zenit st petersburg
Zgłoś
ravek1992 2013-01-02, 23:03
szczesny niektóre z tych bramek zapamięta
Zgłoś
Wielki_Kloc 2013-01-02, 23:04
zsakuł napisał/a:

T-Will,

I'm Shipping Up To Boston - Dropkick Murphys

ale nasraj mu na krzesło i dodaj na sadola

Jestem pewien, że T-Will najpierw odsłuchał dopiero potem dał Ci piwko ;P
Zgłoś
Lumpy1 2013-01-02, 23:19
a przewrotka Mexesa z ostatniej kolejki to gdzie???
wiele ciekawszych widziałem no ale wg kogoś akurat taka kolejność. Kevin tymi poprzeczkami na pewno ładniej strzelił niż Messi tym wślizgiem po kiwce.

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
Imm 2013-01-02, 23:22 3
Ok, a gdzie jest przewrotka Ibrahimovica ?

Zgłoś
Norbek 2013-01-02, 23:26 1
A Ramiresa z półfinału z FCB ?
Widziałem ładniejsze w LM ...
Zgłoś
Holineks 2013-01-02, 23:30 6
Imm nie wiem czy ogarnąłeś ale to są bramki z LM a nie spotkań międzynarodowych...
Zgłoś
Carol 2013-01-03, 0:35 9
@3xup Jak już to Mexesa.

A tych Messiego to powinno nie być, w końcu miało być top25 bramek, a nie akcji...
Zgłoś
Pizkes 2013-01-03, 1:08
Nie chcę trollować, ale futbol, to gra dla ciot i pedałów. W założeniach jest ok, ale to co wyprawiają piłkarze na boisku i cała ta otoczka wokół tego sportu sprawia, że chce mi się rzygać.
Zgłoś
shiters 2013-01-03, 1:33
Bramka 2. Za czasow gdy RONALDO nie byl jeszcze sprzedajna kurwą
Zgłoś
ciapciak9 2013-01-03, 1:47 3
Pizkes napisał/a:

Nie chcę trollować, ale futbol, to gra dla ciot i pedałów. W założeniach jest ok, ale to co wyprawiają piłkarze na boisku i cała ta otoczka wokół tego sportu sprawia, że chce mi się rzygać.

Kolejny co go nikt na WFie nie chciał wybrać.... -_-`
Zgłoś
dejfit7 2013-01-03, 2:15
@Imm, @Carol.
Najładniejsze bramki LIGI MISTRZÓW. Czytamy ?
Zgłoś
pullandbeary 2013-01-03, 13:33
The Black Keys - Lonely Boy
Zgłoś
Norus 2013-01-03, 14:29 1
Mnie to ciekawi dlaczego ten koleś w 6 min który był za Lessim podniósł ręce.... jak się wpie*dolić w nogi to tylko raz a ta zapomniałem że grali z Barcweloną to dostał by czerwoną....
Zgłoś
ArteQ 2013-01-03, 18:45
Carol napisał/a:

@3xup Jak już to Mexesa.

A tych Messiego to powinno nie być, w końcu miało być top25 bramek, a nie akcji...

bramki messiego dodane zapewne z powodu, że przeważyły o awansie barcelony (pomijając sędziów). Co nie zmienia faktu, że były chujowe i nasączone hormonami wzrostu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów