Ciekawy fragment bardzo ciekawej rozmowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po co oni malują sobie oczy?
można znaleźć całość na tvnplayer, cela nr Henryk Sobieraj. Dałem link, ale niestety post został usunięty.
Spajk napisał/a:
Sam ten typ mówił potem, że tego biologicznego nie traktował jak ojca, dla niego ojcem był facet jego matuli.
Widocznie nie są to okoliczności łagodzące.....
No kurwa widzę, że przeprowadzający wywiad, zapoznał się ze sprawą i jest kompetentny w chuj Żurnalist jakich mało
BrunerOvned napisał/a:
Pytanie do właścicieli tego przezacnego portalu:
Czy jest możliwość zbiórki piw w tzw. przedpłacie, żeby można było zebrać ich np. 10 tysięcy i obejrzeć egzekucję toporkiem na tym pedale?
no wlasnie problem polega na tym, ze ten drugi wyrok, ktory dostl, to typ do niego ot tak wyskoczyl i skonczyl z 11 ranami klutymi w klatce, szyi i glowie. wiec spoko idz mu przykozaczyc toporkiem, tylko powiedz rodzinie, zeby jakies focie na harda wrzucili
hejcior napisał/a:
A na czym jego pomoc polegała? Ratował tą osobę czy pomagał komuś w zabiciu swojego ojca? Tak czy siak za info browar.
w urodziny typa jego stary dostal przepustke z pierdla i sie spodkal z synem zeby okazje skropic. ponoc juz jakies smety mial na przywitaniu, a wieczorkiem jak gdzies polezli to byli swiadkami bojki. wlaczyli sie i staremu odjebalo i przesadzil w samopomocy obywatelskiej i skatowanego przez siebie typa chcial poderznac nozem. to mu mlody wyjebal i sie zaczelo. potanczyli we dwojke, stary, jak dostal tak, ze zabolalo to wyjal kose. mlody od typa, ktorego co obronili od wpierdolu, dostal toporek. stary sie zamierzyl i tu sie jego historia skonczyla. jak to typek okreslil, pechowo akurat stary wylapal ostra czescia w glowe.
tranzystor napisał/a:
polecam odcinek obejrzec, bo akurat o resocjalizacji jest mowa. on w nia nie wierzy, bo ze niby jak ma sie resocjalizowac. zamkniety w celi i codziennie to samo. to nie jest resocjalizacja tylko czasowe odizolowanie. zreszta skrucha. jakkolwiek to by nie brzmialo typ w swojej psychice wypracowal model koniecznosci czynu. z tym kto go splodzil, bo wychowywal kto inny, napierdalal sie po pijaku i tamten ruszyl z nozem. drugie morderstwo to taki przypadkowy typ, ktory gdzies go przypadkowo na uboczu zaczepil. calkiem tez przypadkowo oskarzal go (nieslusznie) o zabicie mu syna a najgorszy przypadek byl w tym, ze sie zaczzal awanturowac. ja tam typa nie chce bronic. faktem jest, ze zamordowal bez mrugniecia i pewnie za to dostal kraty ale kto wie ile osob w danych sytuacjach zareagowaloby podobnie.Widać, że mocno skruszony jest. Kolejny przykład sukcesu resocjalizacji na koszt podatnika
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów