📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
DaKuz napisał/a:
Nie jeszcze nie było ale jak tylko znajdę czas i okazje to ze znajomymi wybierzemy się. I nie wyjeżdżaj takimi tekstami bo szkołę już skończyłem. Ale najwyraźniej masz problem z liczeniem imbecylu. A ortografia to już inna sprawa.
To ty nie wyjezdzaj z takimi tekstami bo pierwszy sie przypierdoliles. Jak widzisz gamoniu szkole skonczylem troche wczesniej od ciebie, wolne moge miec kiedy chce i ile chce i gowno mnie ferie obchodza. I jeszcze mnie pouczasz na temat pisania postow o godz. 8, sam odpowiadasz 20min pozniej i wysylasz mnie do roboty albo na sesje? A ty co? Jestes pierdolonym nierobem na mamusinym garnuszku? Internetowym napinaczem szukajacym zaczepki?
plugnplay napisał/a:
To ty nie wyjezdzaj z takimi tekstami bo pierwszy sie przypierdoliles. Jak widzisz gamoniu szkole skonczylem troche wczesniej od ciebie, wolne moge miec kiedy chce i ile chce i gowno mnie ferie obchodza. I jeszcze mnie pouczasz na temat pisania postow o godz. 8, sam odpowiadasz 20min pozniej i wysylasz mnie do roboty albo na sesje? A ty co? Jestes pierdolonym nierobem na mamusinym garnuszku? Internetowym napinaczem szukajacym zaczepki?
Jak ja się pierwszy przyjebałem to brawo gratuluje ci. Wygrałeś nie będę się napinał bo mnie znajdziesz i zbijesz Ale masz ripostę po chuju fest tak wręcz cuchnie od niej dresem z poliestru prosto spod bramy i szmacianka na sztorc na głowie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów