Tornada nad bałtykiem. Polska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Tornada nad bałtykiem. Polska
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tu skutku takiej trąbki na lądzie. olkuszanin.pl/aktualnosci/z-regionu/750-traba-powietrzna-nad-kluczami-...
Cieszę się, że mój film się podoba. Zapraszam również na mój kanał YouTube!
xScypion napisał/a:
@Lensen
i co? myślisz że nikt nie zauważył. piwka się zachciało?
jak mnie wkurwiają te motywy z ortografią. czy to forum polonistyczne czy co? że czasami za poprawienie błędu się więcej piw dostaje niż za sam temat?
To działa jak wirus im więcej debili pisze z błędami ortograficznymi tym więcej osób nieświadomie to podłapuje i zaczyna popełniać te same błędy, więc dobrze że takie osoby są upominane.
Co do tematu wypowie się ktoś dlaczego w Polsce coraz to więcej tego typu "wybryków natury"?
Wystarczy że jest zrozumiale dla większości a jak komuś ortografia i interpunkcja przeszkadza to niech spierdala na jakieś forum ortograficzne. Sądzę że większości nie przeszkadza błąd ortograficzny w ogarnięciu tematu. Zresztą ortografie wymyślili żydzi i niema sobie czym głowy zawracać.
co się dzieje z naturą?
głupie pytanie, mamy 2012 rok sierpień. Koniec świata powoli startuje
głupie pytanie, mamy 2012 rok sierpień. Koniec świata powoli startuje
I to jest piękne niech napierdala!
Nigdy tego nie robię, ale zalogowałem się i dałem piwo, za muzykę Johna Murphiego. Dał bym i 100 piw...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów