📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TB303 napisał/a:
Pierdolony zbok o zapędach pedofilskich... Nic się nie zmienił.
Pierdolonym zbokiem to ty jesteś. Durna pało. Zapewne walisz do mamusiek w internecie. Idiota.
Sajlenthill napisał/a:
Idź spać bo do szkoły zaspisz .
Nie wiem co się może podobać w takich starych dupach. Są ohydne i odpychające.
skin88 napisał/a:
Piwo dałem niechcący, babeczka się zajebiście trzyma i nie jedna młoda koło niej nawet nie stoi, pozatym bardzo ładnie przyjęła
Nie ma znaczenia czy się trzyma. Ma ohydny ryj i zapewne resztę ciała również.
Odruch warunkowy Pawłowa: Jeśli coś wycieka z rury, to bierze ją do ust.
marinis napisał/a:
Gdyby to była jakaś młoda i ładna dziewczyna, to nawet by mi się podobało, ale oglądanie czegoś takiego ze starą już fajne nie jest.
No i jeszcze taka jakby za żywa dla ciebie i za w jednym kawałku.
marinis napisał/a:
Pierdolonym zbokiem to ty jesteś. Durna pało. Zapewne walisz do mamusiek w internecie. Idiota.
To nie ja się podniecam młodymi zwłokami oraz dziewczynami o wyglądzie małych, 8-letnich dziewczynek.
Jezu jakie to jest żenujące. Te wszystkie penisowe torty, słomki i inne gadżety popularne na wieczorach panieńskich to jest momentalny znak z jakim typem kobiet masz do czynienia. Jak się śmieją to wiadomo że to puste idiotki, które w głowie mają gówno.
A takich lasek się unika, bo o wszystko zrobią awanturę.
A takich lasek się unika, bo o wszystko zrobią awanturę.
Mniej gardzę pedofilami niż białymi kobietami z murzynami
TB303 napisał/a:
To nie ja się podniecam młodymi zwłokami oraz dziewczynami o wyglądzie małych, 8-letnich dziewczynek.
Zacytuj choć jedną moją wypowiedź, z której wynika że tym się podniecam?
Nie zrobisz tego, bo takiej wypowiedzi nie było, ty durniu.
youzeck1984 napisał/a:
Ciekawe czy jak spuszczasz się jej do mordy w realu... to też taka ucieszona i czy połyk jest
Zależy od dnia. Przy okresie to nawet i jajka wpierdala w tym samym momencie.
youzeck1984 napisał/a:
Ciekawe czy jak spuszczasz się jej do mordy w realu... to też taka ucieszona i czy połyk jest
jak ja się spuszczam to tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów