Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W Bieszczadach leży taka zabytkowa kolej wąskotorowa, nawet funkcjonuje jako atrakcja turystyczna, ale nikt tego nie kradnie, bo dla okolicznych mieszkańców to jest jak pomnik Chopina dla warszawiaków. Z tego co wiem, to na pomorzu też gdzieś taka kolejka leży, tylko znacznie mniej zarośnięta i nikt jej nie rozkradł.To w Polsce? Jeżeli tak to jestem zajebiście zaskoczony, że tych torów nie sprzątnęli jeszcze złomiarze. U nas w mieście kiedy tory nie były używane miesiąc już połowy z nich nie było..
W Bieszczadach leży taka zabytkowa kolej wąskotorowa, nawet funkcjonuje jako atrakcja turystyczna, ale nikt tego nie kradnie, bo dla okolicznych mieszkańców to jest jak pomnik Chopina dla warszawiaków. Z tego co wiem, to na pomorzu też gdzieś taka kolejka leży, tylko znacznie mniej zarośnięta i nikt jej nie rozkradł.
Między Sochaczewem a Tułowicami dalej kursuje kolejka wąskotorowa, aż do Parku Kampinoskiego. W samym Kampinosie tory biegną dalej (* w głąb lasu wyglądają podobnie jak na filmie) - większa część torowiska jest już rozebrana.
Dokument o kurwa torach...
Brakuje tylko Wołoszańskiego albo tego kolesia co w W11 był lektorem.
tak, a twój dziadek wyskoczył i po latach opowiedział ci swoja historię.
Wóz nurza się w zieloność i jak łódka brodzi,
Śród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi,
Omijam koralowe ostrowy burzanu.
.
.
.
Kędy wąż śliską piersią dotyka się zioła.
W takiej ciszy - tak ucho natężam ciekawie,
Że słyszałbym głos z Litwy. - Jedźmy, nikt nie woła.
W Bieszczadach leży taka zabytkowa kolej wąskotorowa, nawet funkcjonuje jako atrakcja turystyczna, ale nikt tego nie kradnie, bo dla okolicznych mieszkańców to jest jak pomnik Chopina dla warszawiaków. Z tego co wiem, to na pomorzu też gdzieś taka kolejka leży, tylko znacznie mniej zarośnięta i nikt jej nie rozkradł.
Jedna jest, trochę już zarosła- ale to akurat oczywiste. Prowadzi do Stutthofu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów