Przez szesnastoletniego, zaplutego karła reakcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cała polska czyta bajki dzieciom
@VexTeson
Przestańcie (widzę, że w tym i Ty) dzielić Polskę na po i pis tak jak oni sobie tego życzą! Przecież to te samo socjalistyczne szambo tylko udają, że się różnią. Jak kiedyś ludzie zrozumieją (niestety większość to debile a więc i demokracja jest debilna), że nie ma tylko pis i po a jedno bez drugiego nie miałoby takiego poparcia to może coś się zmieni w polityce, tak to tylko świnie przy korycie się zmieniają... przykre
Przestańcie (widzę, że w tym i Ty) dzielić Polskę na po i pis tak jak oni sobie tego życzą! Przecież to te samo socjalistyczne szambo tylko udają, że się różnią. Jak kiedyś ludzie zrozumieją (niestety większość to debile a więc i demokracja jest debilna), że nie ma tylko pis i po a jedno bez drugiego nie miałoby takiego poparcia to może coś się zmieni w polityce, tak to tylko świnie przy korycie się zmieniają... przykre
Imper3838 napisał/a:
Ja jakoś nie jestem za pisiorami, a mnie to śmieszy. Zresztą nie podoba się - nie oglądaj, a widzę że sporej części osób się to spodobało. Nie każdemu da się dogodzić.
Jeszcze się nie urodził taki co by wszystkim dogodził, Towarzyszu
@up
Ja nie dzielę Polskę na po/pis, ja dzielę na normalnych polaków i tych z po/pis. I proszę wynocha z tymi miernej jakości filmami partyjnymi.
Ja nie dzielę Polskę na po/pis, ja dzielę na normalnych polaków i tych z po/pis. I proszę wynocha z tymi miernej jakości filmami partyjnymi.
VexTeson napisał/a:
@up
Nic tak nie cieszy jak lewacki ból dupy.
w tamtych czasach dyrektory cyrku w sumie do dzis nic sie nie zmienilo
hehe nie ma to jak nasz kochany Nowy Sącz, mrozi-psa oblali wodą, gesslergówne okradli... a jak kaczyński do Bryjowa przyjechał, to całe zoo (czyt. uczniów uniwersytetu Pagwardzkego, szczególnie wydział łopatologii stosowanej) wzieli żeby był sztuczny tłum^^
Imper3838 napisał/a:
Ja jakoś nie jestem za pisiorami, a mnie to śmieszy. Zresztą nie podoba się - nie oglądaj, a widzę że sporej części osób się to spodobało. Nie każdemu da się dogodzić.
a to jak według Ciebie można stwierdzić czy się podoba czy nie przed oglądaniem, inteligencie jeden... czy z kolegą wymyślałeś i mam powiedzieć "dwa"?
@up A czy ja powiedziałem że przed oglądnięciem? Można przestać oglądać w trakcie oglądania.
Przestraszył mnie trochę ten atak, że niby z kolegą to wymyślałem... Aż mój kolega i ja się popłakaliśmy ze strachu ;_;
Przestraszył mnie trochę ten atak, że niby z kolegą to wymyślałem... Aż mój kolega i ja się popłakaliśmy ze strachu ;_;
ale ile osób o tym naprawdę wie , podawałbym w wątpliwość fakt że byłoby to ze 3 - 4 % społeczeństwa i do tego , tego " gatunku na wyginięciu " :/
Z tej okazji chuj w dupę wszystkim głosującym na Tuska
Z tej okazji chuj w dupę wszystkim głosującym na Tuska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów