Samokrytyki nigdy za wiele Mina Korwina - bezcenna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
crystaldragon napisał/a:
Nie mogę patrzeć na jej mordę, nie mogę słuchać jej potwornego skrzypiącego głosu. Nie potrafię znieść jej głupoty i chorych komunistyczne poglądów jakim cudem to coś ma tytuł profesora i istnieje w polityce ? zaczynam wątpić w ten naród
kolego masz to samo co ja.
jesteśmy we wczesnym stadium ogłupienia-niedługo przejdzie i zrozumiemy że przed powieszeniem wszystkich komunistów dobrze w Polsce nie będzie
@crystaldragon
człowieku, wątpiąc w ten naród wątpisz w samego siebie. bież za pewnik, że trzon tego narodu stanowią właśnie ludzie normalni, tacy jak ja czy Ty, nawet nie koniecznie wszyscy wybitni, ale normalni ludzie potrafiący ze sobą żyć, a żyć tak, aby drugiemu nie robić...po prostu co Tobie nie miłe?
człowieku, wątpiąc w ten naród wątpisz w samego siebie. bież za pewnik, że trzon tego narodu stanowią właśnie ludzie normalni, tacy jak ja czy Ty, nawet nie koniecznie wszyscy wybitni, ale normalni ludzie potrafiący ze sobą żyć, a żyć tak, aby drugiemu nie robić...po prostu co Tobie nie miłe?
Reakcja Kurwina - beka w chuj.
Upośledzenie = dyskryminowanie. Merytoryka i tak chujowa, oczywiście.
Upośledzenie = dyskryminowanie. Merytoryka i tak chujowa, oczywiście.
To całe ścierwo z sld i palikociarni należy zutylizować w trybie natychmiastowym! To kurestwo ma poparcie razem ok. 17 %?! Jakim kurwa cudem?! Na wybory rodacy, na wybory bo pedalstwo i żydokomuna na wybory chodzi dzięki czemu ta brudna kurwa siedzi w parlamecie!
Nie jest winą osła że go wybrano na posła. Ale p. Senyszyn akurat często stoi naprzeciw Palikotowi którego się na tym ultraprawicowym portalu tak nienawidzi. Także zupełnie nie rozumiem czemu się tak na nią krzywicie podczas gdy wielu z was, jak to na sadolu, sami macie poglądy że kobiety do garów :-] A sam Korwin wcale by temu nie zaprzeczył co było na filmie powiedziane.
Oczywiście nie chodzi mi o ten akurat film ale o ogólny wizerunek Senyszynowej. Homopropaganda, europropaganda, opluwanie AK, piskliwy głosik, zjebany ryj i pochodzenie tego małpiszona powoduje u mnie ból dupy. I tu maść nie pomoże. A to ze jadą się z palikotem który co ciekawe ma te same cechy (poza głosem) to wyjebane mam...
Ona nie ma komunistycznych poglądów. Komunistyczne poglądy miał lenin, castro, mao, mandela i inni bolszewicy. Nie ma też lewicowych poglądów. To jest czyste lewactwo.
crystaldragon napisał/a:
Nie mogę patrzeć na jej mordę, nie mogę słuchać jej potwornego skrzypiącego głosu. Nie potrafię znieść jej głupoty i chorych komunistyczne poglądów jakim cudem to coś ma tytuł profesora i istnieje w polityce ? zaczynam wątpić w ten naród
Nie to, że się z tobą nie zgadzam, ale bądźmy sprawiedliwi i analogicznie... jakim cudem niedychający już prezydent Polski miał tytuł doktora PRAWA, skoro oficjalnie swoimi poglądami i działaniami negował prawo obowiązujące w kraju, którego był "głową"...???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów