18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Toyota supra 1600km
not_NULL • 2010-04-19, 17:58
To się nazywa pierdolnięcie ;]

Niecierpliwi niech ogladają od 0:30
A Bardzo niecierpliwi od 0:37

Może mało w tym 'czarności', ale warto zobaczyć ;] Tym niewyżytym sadystom pozostaje wyobraźnia co mogło się stać:
-Pierdolnięcie silnika przy starcie
-Wyskoczenie ściany betonu o grubości 3m w połowie toru
-Wyskoczenie pił obrotowych w połowie toru, rozcinających auto na kilka części ;]
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KieldW 2010-04-19, 22:52
_XaL_ napisał/a:

Tym niewyżytym sadystom pozostaje wyobraźnia co mogło się stać:
-Pierdolnięcie silnika przy starcie
-Wyskoczenie ściany betonu o grubości 3m w połowie toru
-Wyskoczenie pił obrotowych w połowie toru, rozcinających auto na kilka części ;]

Rozumiem, że nad tymi jakże wysublimowanymi i wyszukanymi ewentualnymi wydarzeniami, myślałeś przez całą żałobę narodową...
Zgłoś
jakubczyk1985 2010-04-19, 23:02 1
idzie jak wartburg mojego starego
Zgłoś
MCL 2010-04-19, 23:08
Widać nawet Suprę można spierdolić... Pieprzone amerykańce, tym tuningiem na maxymalne pierdolnięcie i liczbę koni mechanicznych rekompensują sobie swoje nikłe IQ.
Zgłoś
K................k 2010-04-19, 23:42
Do pracy tą suprą mogłabym pośmigać zamiast tłuc się del Solem.
Zgłoś
znore 2010-04-20, 0:05 1
Eeeee żegnam pana z takimi filmikami ... i sie do jakiegoś motospotoszroto nie wiem byle zdala od czarnego humoru.. no chyba że masz coś co się na tę stronę nadaje... bo jak Boga kocham (jakiegoś na pewno) to jeśli zobaczę że wrzucasz tu jakieś pluszowe misie które śpiewają czy coś nie związanego z hardem (ok misie w takiej wersji mogą być hard) to Cię po IP znajdę..

... i w tedy ja wrzucę coś na harda
Zgłoś
tmk752 2010-04-20, 10:31
jeszcze gdyby tam była stalowa linka w połowie toru.. tak czekałem chyba na tą stalową linke ;P
Zgłoś
mcmt 2010-04-20, 11:58 7
Tutaj M6, ze znacznie mniejszymi przerobkami (dodano 2 kompressory) ma bodajze 730KM. Silnik oryginalnie, wolnossacy S85 5L V10 oryginalnie ma 507KM. Wynik bedzie gorszy od tej Supry, bo w przeciwienstwie do niej, oprocz silnika i kilku przerobek wizualnych, to jest auto do zrejestrowania i jezdzenia po ulicy (wazy 1800kg i ma wszystko co oryginalne BMW M6, ktore uwazam za dzielo sztuki na kolkach, ktorego rowniez bym nigdy nie przerabial ) Trzeba przyznac, ze z drugiej strony tak stuningowac silnik to tez jest sztuka, kawal inzynierii, elektroniki, spora wiedza...

Zgłoś
szym44 2010-04-20, 21:55
164,51 mph to ok 263.93 km/h , tak dla wiadomości... Jeśli ktoś nie widział przecinka i nie wie że to dzieje się w USA.
Zgłoś
not_NULL 2010-04-20, 22:56
szym44 napisał/a:

164,51 mph to ok 263.93 km/h , tak dla wiadomości... Jeśli ktoś nie widział przecinka i nie wie że to dzieje się w USA.

Nie, dlaczego? przecież to normalne, że na tak krótkim odcinku drogi nawet auta średniej klasy rozwijają prędkość 16451km/h
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem