📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
zjem.cie.92 napisał/a:
Zajebane z joemonstera
Świetny komentarz, warto było zakładać konto. Namnożyło się ostatnio tego robactwa...
Z chujem i z prądem żartów nie ma!
pierogi nie są daniem polskim - przyszły do nas ze wschodu (dalekiego) m.in. poprzez Rosję i Ukrainę. Barszcz ukraiński pochodzi z Ukrainy - tylko tam się nie nazywa "ukraiński" - prawdziwy barszcz ukraiński podaje się z "pampuszkami" (takie bułki) polanymi sosem czosnkowym. Podawany w Polsce barszcz ma już mało wspólnego z prawdziwym barszczem ukraińskim. Podobnie żurek - nie jest specjalnością tylko polską, ale jest ogólnie znany przez Słowian.
@ap, na Węgrzech też nic nie słyszeli
tds1974 napisał/a:
to powiedz mi jeszcze kim był Grecek, że po nim mamy rybęruskie od Ruś, a nie od Rosja pacanie. Ruś to region leżący (częściowo) w Polsce.
You must die I alone am best
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów