📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kotka_w_piwnicy napisał/a:
Jeszcze tym rzuca kurwisko jedne no
No bo u nich to już tradycja, że przyłapani na kradzieży jeszcze się wkurwiają na wszystkich wokół i pretensje mają.
Powinni zrobić wyprzedaż za 30% ceny.
Z dopiskiem "cena obniżona z powodu dotykania przez cygankę..."
Rannhide napisał/a:
Jaki kurwa wstyd.
Właśnie najlepsze, ze te brudasy maja się za lepszych od białych i w ogóle im nie wstyd. Uważają ze bóg stworzył białych, żeby im usługiwali (tak samo uważają muzułmanie). Dlatego tak chętnie i bez wstydu siedzą na zasiłkach w zachodnich krajach - uważają, ze to dar od boga
o kurwa! czemu to nie ma ponad 1000 piw?????
Jeszcze pretensje ma brudas.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Powinni zrobić wyprzedaż za 30% ceny.
Ja bym tego za darmo nie wzial, no moze z wyjatkiem kapsułek ariela w zielonym opakowaniu
Tyle towaru do wyrzucenia... Fuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów